Anlık Bildirim

Xiaomi Mix Fold 3'un görüntüsü ve kutusu sızdırıldı

Çinli teknoloji devi Xiaomi bu ay yeni bir katlanabilir telefon piyasaya sürecek. Mix Fold 3 isimli cihazın tasarımını gözler önüne seren bir görüntü ve ürünün perakende kutusu sızdırıldı.
Xiaomi Mix Fold 3'un görüntüsü ve kutusu sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Xiaomi'nin yeni katlanabilir telefonunu bu ayın sonlarında piyasaya sürmesi bekleniyor. Mix Fold 3 adı altında çıkış yapacak cihazla ilgili detaylar netleşiyor. İnternete sızdırılan fotoğraflar sayesinde yeni modelin kapak ekranını ve perakende kutusunu görme şansına sahip olduk.

Mix Fold 3'un kapak ekranında ön kameraya ev sahipliği yapan bir delik bulunduğu görülüyor. Panelin sağ tarafında hafif bir kavis var. Katlanabilir telefonun üretimi Çinli şirketin gelişmiş üretim sistemleriyle donatılmış yeni akıllı fabrikasında gerçekleşecek.

Xiaomi Mix Fold 3'un görüntüsü ve kutusu sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Önceki Mix Fold'lar sadece Çin'de sunuldu

Mix Fold 3'ün perakende kutusu cihazın Leica imzalı kameralarla geleceğini onaylıyor. Cihazda geniş açılı, ultra geniş açılı ve iki telefoto lens olmak üzere toplam dört kamera göreceğiz. Önceki Mix Fold modelleri Çin'e özel kalmıştı. Bakalım bu sefer durum nasıl olacak.  

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim