Anlık Bildirim

Xiaomi süper sessiz bir klima çıkardı

Xiaomi yatak odalarında rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tasarlanmış yeni bir klima piyasaya sürdü. Mijia Air Conditioner Sleep Version, uyku moduna alındığında sadece 18 dB gürültü yayıyor.

Xiaomi süper sessiz bir klima çıkardı Tam Boyutta Gör

Çinli teknoloji devi Xiaomi, "sessiz çalışması" ile ön plana çıklan yeni bir klima piyasaya sürdü. Mijia Air Conditioner Sleep Version, konforlu bir uyku deneyimi sağlamak üzere tasarlandı. Klima uyku modundayken sadece 18 desibel (dB) gürültü yayıyor.

Uyku modu etkinleştirildiğinde ekran ışığı otomatik olarak kapanıyor ve cihazın gürültü seviyesi 18 dB'e düşürülüyor. Ayrıca doğrudan üfleme özelliği kapatılarak ideal bir uyku ortamı oluşturuyor. Yeni klimanın 10-15 metrekarelik yatak odaları için son derece ideal olduğu belirtildi.

Xiaomi süper sessiz bir klima çıkardı Tam Boyutta Gör

Vücut ritmine ayak uyduruyor

Bildiğiniz üzere vücut ısısı uyku sırasında sürekli olarak değişir. Mijia Air Conditioner Sleep Version, insan vücudunun sirkadiyen ritmine ayak uydurarak oda sıcaklığını otomatik olarak ayarlayabiliyor. Rahat bir uyku ortamı için sabah 4'te ortam sıcaklığını hafifçe yükseltmeye başlıyor.

Xiaomi süper sessiz bir klima çıkardı Tam Boyutta Gör

Xiaomi'nin yeni kliması Mi Band akıllı bileklikle bağlantı kurma yeteneğine sahip. Bu sayede kullanıcının uyku durumunu algılayarak uyku modunu açıp kapatabiliyor. Düşük enerji tüketimi, yarım derece sıcaklık değişimi ve kendi kendini temizleme özelliği sunan Mijia Air Conditioner Sleep Version'ın fiyatı 320 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim