Anlık Bildirim

Yahoo artık bir sanal operatör

Büyük paralar ödeyerek Yahoo markasını satın alan Verizon düşen ilgiyi arttırmak için ilginç bir çözüm buldu. Yahoo artık sanal bir mobil operatör olarak hizmet verecek.

Yahoo artık bir sanal operatör Tam Boyutta Gör

İnternetin ilk dönemlerinde arama motoru pazarının lideri olan ve diğer internet hizmetleri ile de uzun süre referans olarak gösterilen Yahoo sonrasında hızlı bir çöküşe girdi. Bugün Verizon operatörü altında faaliyet gösteren Yahoo artık bir sanal operatör.

Devir değişti

Verizon yaptığı duyuruda Yahoo adıyla bir sanal operatör hizmeti başlatacağını açıkladı. BİMCell tarzına benzetebileceğimiz sanal operatörlük asıl operatörden aldığı hizmetleri başka bir isim altında biraz daha uygun fiyata sunuyor.

Yahoo Mobile aylık 40$ faturaya sınırsız konuşma ve internet sunuyor. Sınırsız WiFi hotspot imkanı da olan operatörün abonesi olabilmek için ise bir Yahoo Mail hesabı şart koşulmuş. Ayrıca Yahoo Mail Pro aboneliği de hediye ediliyor.

Yahoo’nun halen arama motoru ve mail hizmetleri devam ediyor. Yeni mobil operatörlük sayesinde en azından Mail hizmetine trafiğin biraz daha artabileceği ve Yahoo mail sahiplerinin operatöre ilgi göstereceği tahmin ediliyor. Ayrıca telefon satışları da yapılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim