Anlık Bildirim

Yarış menajerliği oyunu GT Manager, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı

Bu sefer sürücü koltuğunda olmadığınız yarış oyunu GT Manager, iOS ve Android cihazlar için ücretsiz bir şekilde App Store ve Google Play üzerinden yayınlandı.

Yarış menajerliği oyunu GT Manager, mobil cihazlar için ücretsiz olarak yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Tiny Digital Factory'nin yaptığı yarış menajerliği oyunu GT Manager, mobil cihazlar için yayınlandı.

GT Manager'da yarışa sürücü koltuğunuzda değil, pitten yapılan taktiksel kararları alan kişi olarak katılıyorsunuz. Oyunda kendi ekibinizi yöneterek yarışlarda başarıyı elde etmeye çalışıyorsunuz. Oyun derin ve sürükleyici bir deneyim vaat ediyor. Yarış öncesi ve sonrası dahil olmak üzere, yapılan yatırımlar, bütçe yönetimi, eğitimler ve sponsorluklar gibi neredeyse tüm konularda karar veren kişi olacaksınız.

Her ne kadar yarış dışında yönetecek olsanız da asıl zorluk sizleri yarış içerisinde bekliyor. Lastiklerin değişmesi gereken zamandan, pilotunuzun hızına kadar birçok kararı da yine siz vereceksiniz.

Oyun şu anda iOS ve Android kullanıcıları için erişime açılmış durumda. Mağazalardan ücretsiz olarak oyunu edinebilirsiniz. Oyunun mağaza sayfalarını ve videosunu aşağıda bulabilirsiniz.

GT Manager GT Manager GT Manager GT Manager Games Ücretsiz 1,1 GB

GT Manager GT Manager GT Manager GT Manager Tiny Digital Factory Yarış

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim