Anlık Bildirim

Bu websitesi Twitch kliplerini TikTok postlarına çeviriyor

Streamlabs'ın yeni Crossclip aracı twitch yayınlarınızın önemli anlarını paylaşmaya hazır bir şekilde klip alarak paylaşmaya hazır bir şekilde kaydederek yayıncılara büyük kolaylık sunuyor.

Yayınlarınızın kliplerini paylaşmaya hazır bir şekilde kaydedin Tam Boyutta Gör

Logitech'e ait Streamlabs'in popüler canlı yayın uygulaması Streamlabs OBS bugün Twitch klipleri almanıza ve bunları TikTok, YouTube veya Instagram gibi platformlar için biçimlendirilmiş sosyal videolara dönüştürmenize olanak tanıyan Crossclip adında yeni bir araç duyurdu.

Cossclip isimli bu yeni klip aracı kendi websitesinden kullanımı ücretsiz olarak faydalanılabiliyor. Bu kliplerle hem yayıncının hem de içeriğinin bu kolay oluşturulan kliplerle farklı sosyal medya platformlarında yayılarak popülerleşmesi için bir fırsat sunmayı amaçlıyor.

Crossclip'in en büyük avantajı, kullanımının çok kolay olması. Çok kolay bir şekilde uzun süren yayınınızın öne çıkan anlarını klipleyerek kendinizi diğer sosyal medya platformlarındaki hesabınıza senkronlayabilirsiniz. 

Bu araç aynı zamanda yayıncıların kliplerini alıp bunları kendi sosyal medya hesaplarına içerik olarak yayınlayan kişilerin oldukça işine yarayacak gibi duruyor.

Yayınlarınızın kliplerini paylaşmaya hazır bir şekilde kaydedin

Crossclip aracı bir klip linki, doğrudan twitch yayını veya siteye yüklenen bir video'yu kaynak olarak gösterilecek şekilde çalışabiliyor. Kaynak olarak gösterdiğiniz yayını yukarıdaki görselde görebileceğiniz gibi üç farklı formattan birini seçerek editleyebiliyorsunuz.

Crossclip Pro ücretlendirmesi

Crossclip aracı ücretsiz olarak kullanılabiliyor ancak Streamlabs aylık 5$ veya yıllık 50$ ücret ile daha fazla düzenleme seçeneğine ulaşabileceğiniz Crossclip Pro aboneliği seçeneği sunuyor. Bu ücretli üyelik ile Crossclip reklamını editlerden kaldırabileceksiniz.

Ücretsiz üyelikte 30 fps ve 720p seçeneği kullanılırken pro aboneliğinde 60 fps ve 1080p içerik üretilebiliyor. Bu durum kullanıcıları yüksek oranda ücretli üyeliğe yönlendirecek olmasıyla beraber büyük oranda bu amacında başarısız olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim