Anlık Bildirim

Yemeksepeti jet ski ile yemek teslimatına başladı

Daha önce Yemeksepeti YEBO ile otonom teslimata başlayan Yemeksepeti bu defa jet ski ile teknelere yiyecek ve içecek teslimatına başladı.                             

Yemeksepeti jet ski ile yemek teslimatına başladı Tam Boyutta Gör

Ülkemizde online yemek siparişinin yaygınlaşmasında en büyük rol sahibi Yemeksepeti, farklı teslimat yöntemlerini kullanıma sunuyor. Daha önce yapay zekalı robotla teslimata başlayan Yemeksepeti şimdi de Jet Ski ile teslimat özelliğini kullanıma sundu. Projenin ilk adımı olarak Muğla’da Marmaris Koyu’nda teslimata başlandı.

Marmaris Koyu yakınında anlaşmalı restoranlardaki yiyecek ve içecekler, Marmaris koylarındaki teknelere Yemeksepeti jet ski'leri ile teslim ediliyor. Marmaris, Adaköy, Keçi Adası, Bedir Adası ve Karga Adası koylarına Yemeksepeti Jet Ski'leri ile teslimat yapılacak. Teknelerin adres tanımlaması ise GPS konumuna göre uygulama tarafından algılanacak.

Yemeksepeti jet ski ile yemek teslimatına başladı Tam Boyutta Gör

Yemeksepeti jet ski’leri yaz sezonu boyunca Marmaris Koyu’nda hizmet sunacak. Yemeksepeti, yenilikçi teslimat çözümlerine daha önce de otonom teslimat robotlarını eklemişti. İstanbul İstanbul Caddebostan’da Yemekesepeti YEBO adı verilen dört tekerlekli otonom araçlar ile teslimat yapılıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3458 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
yemeksepeti, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim