Anlık Bildirim

Yeni 2022 Mercedes GLC SUV Türkiye fiyatı ve özellikleri

Tasarımı, teknolojileri ve motor seçenekleri yenilenen 2022 Mercedes-Benz GLC SUV, Türkiye'ye GLC 220 d 4MATIC versiyon ve Edition 1 AMG paketiyle geliyor. İşte yeni GLC'nin fiyatı ve özellikleri:
Yeni 2022 Mercedes GLC SUV Türkiye fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
2022 Mercedes-Benz GLC SUV, yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle geçtiğimiz Haziran ayında resmi olarak tanıtıldı. O dönemde lüks SUV'un Türkiye'ye bu yılın son çeyreğinde GLC 220 d 4MATIC versiyonuyla geleceği açıklanmıştı.

Belirtilen dönemde listelere giriş yapan yeni Mercedes-Benz GLC'nin fiyatı 3.407.500 TL olarak karşımıza çıkıyor. Vergiler hariç liste fiyatı 1.153.458 TL olan modele ülkemizde %150 oranında ÖTV uygulanıyor.

Yeni Mercedes-Benz GLC, özellikleriyle neler sunuyor❓

Yeni GLC SUV, Türkiye'de Edition 1 AMG paketiyle tercih edilebiliyor. Oldukça zengin bir donanım listesine sahip bu versiyonda 20 inç çok kollu titanyum grisi hafif alaşım jantlar kullanılıyor. Digital Light teknolojisine sahip farlar, elektrikli katlanır yan aynalar, karartılmış arka ve arka yan camlar, krom paketi ve panoramik sunroof, yeni GLC'ye dışarıdan bakıldığında dikkat çeken özelliklerden.

Yeni 2022 Mercedes GLC SUV Türkiye fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
İç mekânda ise Nappa deri kaplı çok fonksiyonlu spor direksiyon simidi, vites kulakçıkları, 12.3 inç dijital gösterge paneli, 11.9 inç multimedya ekranı, MBUX sanal gösterge paneli, Burmester ses sistemi ve kablosuz cep telefonu şarj fonksiyonu gibi donanımlar görmekteyiz. Yeni GLC'nin 620 litrelik bagaj bölümüne eller serbest şekilde açılıp kapatılabilen elektrikli bagaj kapağıyla ulaşılıyor.

Bunların dışında üç bölgeli otomatik klima, elektrikli ve hafızalı ön koltuklar, 4 yönlü bel desteği, ön koltuk ısıtma ve havalandırma, 64 renkli ambiyans aydınlatması, USB paketi, aydınlatmalı kapı eşikleri ve krom paketi de yaşam alanında karşımıza çıkan standart özelliklerden.

Yeni 2022 Mercedes GLC SUV Türkiye fiyatı ve özellikleri Tam Boyutta Gör
2022 Mercedes-Benz GLC'nin güvenlik teknolojileri de aktif fren yardımcısı, aktif şerit takip yardımcısı, adaptif uzun far yardımcısı plus, konsantrasyon kaybı yardımcısı, aktif park yardımcısı, 360 derece kamera sistemi, kör nokta yardımcısı, hold fonksiyonuna sahip hız sabitleyici ve sınırlayıcı gibi donanımlardan oluşuyor. Alçaltılmış spor süspansiyon, havalı süspansiyon sistemi ve arka aks yönlendirme (2,5 derece) sistemi de yeni GLC'nin özellikleri arasında.

Türkiye'de satılacak GLC 220 d 4MATIC'in teknik verileri şöyle:

  • Hacim: 1.993 cc
  • Güç : 197 HP - 3.600 dev/dak
  • Ek güç (boost etkisi): 23 HP
  • Maksimum tork: 440 Nm - 1.800 - 2.800 dev/dak
  • Ek tork (boost etkisi): 200 Nm
  • Karma yakıt tüketimi: 5,9-5,2 lt/100km
  • 0-100 km/s: 8 saniye
  • Maksimum hız: 219 km/s

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
24028 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, mercedes ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim