Anlık Bildirim

Activision yeni bir yüksek bütçeli mobil Call of Duty oyunu yapıyor gibi duruyor

Her yıl yayınlanan oyunları dışında mobil için de oyun geliştirmeye başlayan Activision, mobil için yüksek bütçeli yeni bir Call of Duty oyunu daha yapıyor gibi duruyor.

Yeni bir mobil Call of Duty oyunu gelebilir Tam Boyutta Gör

Oyun dünyasının en popüler markalarından birisi olan Call of Duty'nin bildiğiniz gibi her yıl yeni bir oyunu çıkıyor. Son birkaç yıldır ise oyunun arkasındaki şirket Activision, mobil oyun ve ücretsiz online oyun ile seriyi iyice genişletti. Görünüşe göre bir mobil Call of Duty oyunu daha geliyor. 

Yüksek Bütçeli Yeni Bir Call of Duty Mobil Oyunu Gelebilir

Activision'ın iş ilanı açtığı web sitesinde yazanlara göre şu anda yeni bir şirket içi stüdyo kuruldu. Bu stüdyo mobil oyunlar üzerinde çalışacak. Şirket bu yeni stüdyo ile ilgili şu açıklamayı yapmış: "İlk projemiz Call of Duty markasının yeni bir oyunu olacak. Mobil, konsol ve PC oyunları konusunda deneyimi olan yeni yetenekler arıyoruz."

Activision'ın Call of Duty Mobile'dan ciddi anlamda başarı sağladığını biliyoruz. Bu yüzden mobil oyunlar için özel stüdyo kurmaları bir süredir bekleniyordu. Activision-Blizzard'ın da mobil sektöre daha fazla ağırlık vereceği de yine açıklanmıştı. Call of Duty Mobile oyunu için Activision, Raven Sofware ile birlikte çalışmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim