Anlık Bildirim

Geekbench: Yeni iPhone SE, iPhone 13 ile eşdeğer performansa sahip

Geçtiğimiz günlerde duyurulan iPhone SE 3'ün performans testi sonuçları ortaya çıkmaya başladı. Geekbench testine konuk olan yeni iPhone SE'nin iPhone 13 ile eşdeğer performans sergilediği gözlemlendi

Yeni iPhone SE, iPhone 13 ile eşdeğer performansa sahip Tam Boyutta Gör

Apple'ın amiral gemisi akıllı telefon modeli iPhone 13 ile aynı yonga setini paylaşan iPhone SE 3'ün ilk performans testi sonuçları paylaşıldı. Geekbench testine tabi tutulan telefonun almış olduğu skorlar gösteriyor ki; yeni iPhone SE ve iPhone 13 neredeyse aynı güçte.

Apple'ın herhangi bir kısıtlamaya gitmediği görülüyor

A15 Bionic çipli yeni iPhone SE'nin Geekbench puanlarına bakacak olursak; telefonun tek çekirdek testinden 1695, çoklu çekirdek testinden ise 4021 puan aldığı görülüyor. İşbu iPhone SE 3 ile aynı çipe ev sahipliği yapan iPhone 13'ün test skorlarına geldiğinde ise telefonun tek çekirdek puanının 1672, çok çekirdek puanının ise 4481 olduğu görülüyor. İki telefonun almış olduğu skorlar yer yer değişkenlik gösterebilir olup, aradaki farkın gerçek kullanım senaryolarında hissedilmeyeceğini söyleyebiliriz.

Ancak söz konusu termal ısı başarımı olduğunda, iPhone 13'ün boyut avantajından dolayı işlemci üzerindeki ısıyı dışarı atma ve yük altındayken mevcut performansı koruma konusunda iPhone SE 3'ten daha iyi performans sergileyebilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6468 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone SE 3, A15 Bionic ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim