Anlık Bildirim

2023 Lamborghini Huracan Sterrato'nun gövde tasarımı ortaya çıktı

'Asfalt dışında da kullanılabilecek bir süper otomobil' fikrinden yola çıkılarak geliştirilen yeni Huracan Sterrato bu kez kamuflajsız görüntüleriyle karşımızda.
Yeni Lamborghini Huracan Sterrato'nun gövde tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Lamborghini Huracan deyince doğal olarak aklımıza ilk olarak asfalt geliyor ancak İtalyan marka yakında yeni bir versiyonla bu algıyı değiştirecek. Bahsettiğimiz bu versiyonun adı Huracan Sterrato.

Daha önce kamuflajlı bir şekilde karşımıza çıkan yeni Lamborghini Huracan Sterrato bu kez üzerindeki örtülerden sıyrılarak tüm hatlarını gösteriyor. Tasarım olarak 2019 yılındaki Sterrato konseptine büyük oranda sadık kalınan model, asfalt dışında da kullanılabilecek şekilde elden geçirilen bir süper otomobil olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Yapılan değişikliklerden ilki elbette yerden yüksekliğin artmasına neden olan yeni süspansiyon sistemi. Bunun dışında daha kalın lastiklerle çevrelenen jantlar ve tavanda motor bölümünün nefes almasını sağlayan hava girişi de göze çarpan detaylar arasında. Ayrıca logonun kenarlarındaki ince LED ışıklar ve tavan rayları da değişikliklere dahil edilebilir.

Yeni Lamborghini Huracan Sterrato'nun gövde tasarımı ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
Tüm bu detaylar dışında yeniden tasarlanan hava girişleri, tamponlar ve yanlardaki korucuyu kaplamalar ve çamurluklardaki siyah renkli eklentiler de Huracan Sterrato'nun offroad karakterine vurgu yapan tasarım detayları arasında.

Motor tarafında henüz net bir açıklama yok ancak otomobilin V10 motor ve dört tekerlekten çekiş sistemiyle sahaya sürüleceğini biliyoruz.  Konsept model 631 hp güce sahip Evo AWD versiyonunu temel alıyordu ve tork yönlendirme ve arka akstan yönlendirme gibi özelliklere sahipti. Aynı özellikleri üretim versiyonunda da görmeyi umuyoruz.

Lamborghini'nin saf içten yanmalı motora sahip son üretim modeli olması beklenen yeni Huracan Sterrato, 30 Kasım'da resmi olarak tanıtılacak. Konuyla ilgili tüm detayları siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4205 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lamborghini, Huracan ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim