Anlık Bildirim

Makyajlı Opel Corsa'nın ilk casus fotoğrafları yayınlandı

Opel güncellenmiş Opel Corsa'yı halka açık yollarda test etmeye başladı. Makyaj operasyonundan geçen aracın internete sızdırılan ilk casus fotoğrafları değişikliklerle ilgili önemli ipuçları veriyor.
Makyajlı Opel Corsa'nın ilk casus fotoğrafları yayınlandı Tam Boyutta Gör
2019'da piyasaya sürülen mevcut nesil Opel Corsa'nın güncellenmiş versiyonu hazırlanıyor. Şirket makyaj operasyonundan geçen hatchback'i halka açık yollarda test etmeye başladı. Hal böyle olunca da otomobilin casus fotoğrafları vakit kaybetmeden internete düştü.

Opel Corsa'nın ilk nesli 1982 yılında sunuldu. Marka bu yıl tarihinin en başarılı modellerinden biri olan aracın 40. yıldönümünü kutladı. Şirketin henüz Corsa'yı üretim bandından çıkarmaya yönelik bir plan yok. Zira hatchback'in güncellenmiş versiyonu yakında satışa sunulacak.

Makyajlı Opel Corsa'nın ilk casus fotoğrafları yayınlandı Tam Boyutta Gör

Göze çarpan değişiklikler

Fotoğraflara bakılırsa Opel Corsa'nın görünümünde ciddi değişiklikler olmayacak. Otomobilin ön ve arka tasarımı markanın mevcut tasarım diline uygun hale getirilecek şekilde elden geçirilecek. Görüntüler hafif yenilenmiş bir ızgara ve bir çift yeni fara işaret ediyor. Kamuflajların ön kısıma yoğunlaşması da esas değişikliğin burada olacağının işarareti.

Makyajlı Opel Corsa'nın ilk casus fotoğrafları yayınlandı Tam Boyutta Gör
Arka tarafta, Opel logosunun bulunduğu bagaj kapağının orta kısmında bir kamuflaj bandı var. Logo ve stop lambaları arasındaki boşlukta LED ışık yer alabilir. Yenilenen Opel Corsa'nın motor yelpazesinde herhangi bir değişiklik olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.
Makyajlı Opel Corsa'nın ilk casus fotoğrafları yayınlandı Tam Boyutta Gör
Opel Corsa şu anda standart konfigürasyonda 75 beygirlik 1.2 litre motorla geliyor. Ayrıca 100 ve 130 beygir güç üretebilen 1.2 litrelik turboşarjlı motor ve 102 beygirlik 1.5 litre dizel ünite de mevcut. Ayrıca müşterilere tamamen elektrikli bir versiyon da sunuluyor.
Kaynakça https://www.motor1.com/photo/6951904/opel-corsa-facelift-first-spy-photo/ https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/2023-vauxhall-corsa-bring-bold-redesign-and-ev-range-boost Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim