Anlık Bildirim

Yeni MacBook Pro kameralarının 1080p olacağı iddia ediliyor

Apple’ın piyasaya sürmesi beklenen 14 inç ve 16 inç MacBook Pro modellerinde, daha iyi bir kamera kullanılabilir iddiaları ortaya çıktı. Bu iddialara göre, yeni kameralar 1080p olabilir.

Yeni MacBook Pro'lar 1080p kameraya sahip olabilir Tam Boyutta Gör

Apple’ın bir sonraki MacBook Pro serilerinde, donanımı yükseltilmiş bir kamera bekleniyor. Belirtilen web kamerasının 1080p çözünürlüğün de olacağı iddia ediliyor.

Apple’ın 24 inç iMac ekranında 1080p kamera yer alıyor. Bu da uzun süredir 720p kamera ile idare eden diğer cihazlar için önemli bir gelişme olacak gibi görünüyor. Yeni çıkacak olan MacBook Pro modellerin de, aynı donanım yükseltmesinin kullanılabileceği ön görülüyor.

Apple analisti ve iOS geliştiricisi Dylan, twitter da bu konu ile ilgi bir iddia ortaya çıkardı. Bundan sonraki çıkacak olan MacBook Pro modellerinde 1080p çözünürlüğünde bir kameranın yer alacağını söyledi.

Yeni MacBook Pro’lar daha iyi bir kameraya sahip olacak mı ?

Şu anda Macbook Pro ve Macbook Air, 720p kameraya sahip. M1 MacBook Air ve 13 inç MacBook Pro, daha iyi bir kamerayı haketmiş olsa da, Apple 720p kamera kullanmaktan vazgeçmeyerek bu geleneğini sürdürmüştü. Apple’ın bir sonraki beklenen yenilenmiş modelleri 14 inç ve 16 inç MacBook Pro’da daha iyi bir kamera kullanılacağı iddiaları gerçekleşirse, bu gelişme MacBook Pro kullanıcılarını sevindirecektir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6948 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
#ios, #apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim