Anlık Bildirim

Disney Plus'ın merakla beklenen yeni Marvel dizisi Moon Knight'tan ilk görseller geldi

Disney+'ta yayınlanacak olan yeni diziler ile birlikte evreni biraz daha genişletecek olan Marvel'ın yeni dizilerinden Moon Knight'ın ilk görselleri paylaşıldı. 

Yeni Marvel dizisi Moon Knight'tan ilk görseller geldi Tam Boyutta Gör

Bildiğiniz üzere Disney Plus'a özel Marvel karakterleri için diziler yapılıyor. önümüzdeki süreçte en çok merak edilenlerden biri olan Moon Knight dizisinden de ilk görseller geçtiğimiz saatlerde paylaşıldı.

Paylaşılan görseller karakterlere bir ilk bakış atmamızı sağlıyor. Ancak dizinin bu görselleri aslında dizinin pazartesi günü yayılanacak fragmanının duyurusu için paylaşıldı. Yani pazartesi günü paylaşılacak fragman ile diziye dair biraz daha fikir edinebiliriz. Büyük bir ihtimalle fragman ile dizinin yayın tarihi de paylaşılacak.

Moon Knight dizisinin bu yıl yayınlanması bekleniyor. Dizinin ana karakteri Moon Knight'ı Oscar Isaac canlandıracak. Diğer oyuncular ise Ethan Hawke, Gaspard Ulliel ve May Calamawy. Dizinin yaratıcılığını Doug Moench, yönetmenliğini ise Mohamed Diab yapacak. Bahsi geçen görselleri aşağıdaki galeri bölümünde bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim