Anlık Bildirim

MSI, yeni Z690 MPG ve MAG serileri için hazırlanıyor

MSI Ukrayna, lansmanı yaklaşmış olan Intel Alder Lake-s nesline hitaben; altın vurgulu MEG ACE, MAG Tomahawk ve MPG Z690 serisine ait 3 adet fotoğraf yayınladı.

Sızıntı haberleriyle tanıdığımız Twitter kullanıcısı @momo_us, yeni seri MSI anakartlarına ait teknik özelliklerini yayınladı ve Kasım ayında piyasaya sürülecek ilk seriyi doğruladı. MEG Ace modelini amiral gemisi modeli olarak planlayan şirket muhtemelen, üst düzey hız aşırtma ile ilgilenen meraklılara hitap eden MEG Godlike modelini piyasaya sürecek.

Yeni MSI Z690 anakartlar görüntülendi Tam Boyutta Gör

MSI, Z690 serisine ait siyah estetiğiyle dikkat çeken Unify serisini de tanıtacak. Orta sınıf MPG serisi, Carbon Wifi, Edge Wifi ve Force Wifi adlı yeni bir modeli içeriyor. Giriş seviyesi kartlar da ise MAG, Tomahawk ve Torpedo modelleri bulunuyor. (aşağıdaki özelliklerin yanlış bir şekilde LGA1200 soketinden bahsettiğini hatırlatmakta fayda var).

Yeni MSI Z690 anakartlar görüntülendi Tam Boyutta Gör

Giriş seviyesinde bulunan DDR4 desteği kullanıcıları sevindiriyor

Görünüşe göre yalnızca MAG ve PRO serisi DDR4 bellek desteğine sahip olacak, MEG ve MPG serileri ise yalnızca DDR5 teknolojisini destekleyecek.

MSI, 2 Kasım'da yapılması planlanan “The Next Playground” adlı özel bir etkinlikte yeni anakart serisini tanıtacak gibi görünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim