Anlık Bildirim

Yeni Twisted Metal projesi 2023'te gerçekleşebilir

Birkaç gün önce, Battlefield ve Call of Duty oyunları hakkındaki güvenilir sızıntı haberleri ile tanınan 'Tom Henderson', ikonik serinin yapım aşamasında olduğunu öne sürdü.

Eğer söylentiler doğruysa, oyun Sony'nin resmi olarak duyurduğu ve PlayStation Productions film ve TV stüdyosunda üzerinde çalışmakta olan Twisted Metal televizyon projesiyle aynı zamana denk gelecek. Serinin yeniden canlandırılması, neredeyse on yıl içindeki ilk girişini temsil edecek. Her Twisted Metal oyununun yapımında görev alan ancak şu anda aktif bir YouTuber olan David Jaffe, Cuma günü (üyelere özel videoda) söylentinin doğru olduğuna inanmadığını söyledi.

God of War'ın yaratıcısı bu iddiayı kesin olarak çürütemezken, yeni bir oyunun yapım aşamasında olduğundan şüpheli olduğunu ve Sony'nin kendisine ulaşmadığı için "çok incineceğini" belirtti. 

"Sırf bu yayın ve diğer şeyler yüzünden şu anda Sony'nin en sevdiği kişinin ben olduğumu düşünmüyorum" dedi, "Eğer söylentiler doğruysa PlayStation'ın benden bilgi istememesi beni çok ama çok üzerdi. En iyi ihtimalle, ya da en kötü ihtimalle, en azından bunun olduğunu bilmeme izin verin.'' şeklinde Sony'e göndermede bulunan Jaffe, herkese açık olan kısa bir tepki videosu yayınladı.

Hikaye kaldığı yerden devam ediyor

Sony'nin yaklaşmakta olan Twisted Metal TV dizisiyle ilgili ilk detaylar bu yılın başlarında ortaya çıktı. Variety'ye göre PlayStation'ın canlı aksiyon uyarlaması, Deadpool filmlerinin ve Zombieland'in yazarları Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından kaleme alınan bir aksiyon komedi olacak. Dizinin ticari marka karakteri Sweet Tooth, modifiye edilmiş bir dondurma kamyonunu kullanan psikotik bir palyaço da dahil olmak üzere, haydutların ölümcül araçlarda dolaştığı kıyamet sonrası bir çorak arazide gizemli bir paket teslim etmekle görevli bir yabancıya odaklanacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim