Anlık Bildirim

Yenilenen Casper Excalibur modelleri Mayıs ayında satışa çıkacak

Casper'ın oyunculara yönelik dizüstü bilgisayar ailesi Casper Excalibur, 10. nesil intel işlemciler ile yenileniyor. Yeni Casper Excalibur G780 ve yenilenen Excalibur G770, G900, Mayıs'ta çıkacak.

Yenilenen Casper Excalibur modelleri Mayıs ayında satışa çıkacak Tam Boyutta Gör

Casper'ın oyunculara yönelik dizüstü bilgisayar serisi Casper Excalibur yenileniyor. Yeni modellerin Mayıs ayında satışa sunulacağı açıklandı.

Casper Excalibur G770, G900 ve yeni çıkacak G780 modelleri Intel’in 10. nesil işlemcilerinden güç alacak. RTX ekran kartı seçeneği ve daha fazla aydınlatma seçeneği sunan RGB klavye ile gelecek.

Serinin yeni üyesi olan Excalibur G780, 17 inç büyüklüğündeki 144 Hz ekranı ve ince çerçeveleriyle öne çıkıyor. Ekran çerçeveleri 8 mm kalınlığında. RTX ekran kartı modellerinden besleniyor.

Yenilenen Casper Excalibur G900, ailenin tepe modeli olmaya devam edecek. 240 Hz ekrana ve daha güçlü donanımlara sahip. Casper Excalibur G770, serinin uygun fiyatlı modeli olacak. Intel 10. nesil işlemci ve orta-üst seviye ekran kartlarından beslenecek.

Mayıs ayında satışa sunulacak yeni Casper Excalibur modellerinin hangi modelinde hangi ekran kartı bulunacağını bilmiyoruz. Kullanıcılar casper.com.tr’deki konfigüratör sayesinde bilgisayarın parçalarını güçlendirebilecek veya alt modeller ile değiştirebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim