Anlık Bildirim

Xbox Series X'in logosu ortaya çıktı

Xbox Series X'in logosu, Microsoft'un marka tescil başvurusunda ortaya çıktı. Logoda dikkat değer pek bir şey bulunmuyor.

Xbox Series X'in logosu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Microsoft'un yeni nesil konsolu Xbox Series X detaylanmaya devam ediyor. Merakla beklenen konsolun bugün resmi logosu da ortaya çıktı. Microsoft'un ABD Patent ve Marka Ofisi'ne yaptığı marka tescil başvurusunda bulunan logo şöyle:

Xbox Series X'in logosu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Xbox Series X'in logosu ortaya çıktı Tam Boyutta Gör

Logoda dikkat çeken pek bir şey olmadığını söyleyebiliriz. Xbox isminin yer almaması ve sadece 'Series X'e odaklanılmış olması ilginç bir nokta olarak değerlendirilebilir. Kullanıcılar bu durumun Lockhart'ı işaret ettiğini düşünüyor.

Microsoft'un yeni nesilde iki farklı konsol tanıtması bekleniyor. Series X haricinde ayrıca şu anda 'Lockhart' kod adıyla anılan başka bir konsol için de hazırlıklar var. Lockhart'ın daha zayıf bir donanımla ve disk sürücüsü olmadan piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Xbox Series X-PlayStation 5 savaşı bu yıl başlıyor

Sony ve Microsoft'un yeni nesil konsolları artık neredeyse hazır durumda. Her iki konsol da bu yıl Kasım-Aralık gibi piyasaya sürülecek. PlayStation 5 daha hızlı SSD'siyle dikkat çekerken Xbox Series X ise GPU ve CPU tarafında bir adım önde görünüyor. Ancak elbette bunlar sadece kağıt üzerinde değerler, kullanıcılar seçimlerini yaparken diğer birçok faktörü de hesaba katacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9433 kez okundu.
11 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox series x, yeni nesil konsollar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim