Anlık Bildirim

Dünyanın ilk enerji tesisi odaklı kripto parası Konya’dan çıkıyor

Konya’nın Selçuklu ilçesinde kurulu güneş panelleriyle elektrik üreten Energreen, piyasaya süreceği kripto para ile herkesin bu üretime ortak olmasını ve gelir kazanmasını amaçlıyor.
Energreen Tam Boyutta Gör
Bugüne kadar dolara, altına veya kripto madenciliğe odaklı kripto paralar görmüştük ancak ilk kez bir enerji tesisini temel alan kripto para projesi sahaya çıkıyor. Üstelik Konya’nın Selçuklu ilçesinde kurulu güneş panelleriyle.

Energreen nedir?

Energreen adıyla kurulan şirketin bünyesindeki kripto para projesi, güneş enerjisi yatırımlarını herkese açmak ve kazan-kazan stratejisi uygulamak istiyor. Selçuklu ilçesinde 112 bin metre karelik alanda kurulu 4.4 megawatt gücündeki güneş enerjisi tarlası bu proje için kullanılacak.

Energreen kripto parasını satın alanlar enerji üretimine ortak olacak ve aylık 42 bin dolarlık gelirden pay alacak. Bunun için proje çıkışı sonrasında ellerinde bulunan Energreen paralarını birikim havuzlarına kilitlemeleri gerekiyor.

Firma verdiği bilgilere göre yaklaşık 500 bin dolarlık bir özel satış turu gerçekleştirdi. 22 Mayıs tarihinde GAMI platformu üzerinde 500 bin dolarlık herkese açık bir ön satış gerçekleşecek. Yaz aylarında ise projenin borsalara çıkması bekleniyor. Firmanın kurucusu ise daha önce Saran grubunda görev yapmış Tarkan Özballar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim