Anlık Bildirim

Yerli üretim Sunny TV'lere LG'nin webOS işletim sistemi geliyor

LG ve Sunny arasında yapılan anlaşmaya göre yeni Sunny modellerinde webOS TV işletim sistemi kullanılacak. webOS, bugüne kadar sadece LG TV'lerde kullanılıyordu.

Yerli üretim Sunny TV'lere LG'nin webOS işletim sistemi geliyor Tam Boyutta Gör

LG geçtiğimiz haftaki duyurusunda webOS TV işletim sistemini diğer TV üreticilerinin kullanımına açacağını belirtmişti. LG’den yapılan açıklamaya göre yerli TV üreticisi Sunny ile anlaşma sağlandı. Yeni üretilecek Sunny modelleri, LG’nin webOS Smart TV işletim sistemiyle gelecek.

webOS Smart TV platformunu kullanmak isteyip de LG TV’leri pahalı bulduğu için vazgeçen müşteriler Sunny marka webOS’lu modellere yönelebilecek. Henüz Sunny modellerinin fiyatları belli değil ancak ekonomik panel ve yerli üretimin avantajıyla daha uygun fiyatlı olacağı ortada.

Sunny bugüne kadar akıllı TV modellerinde Android işletim sistemini kullanıyordu. Yakın zamanda Android modellere alternatif olarak webOS modeller raflardaki yerini alacak. Sunny’nin alt markaları Axen, Woon ve Elton’un bu anlaşmaya dahil olup olmadığı henüz bilinmiyor.

Yerli üretim Sunny TV'lere LG'nin webOS işletim sistemi geliyor Tam Boyutta Gör

Sunny’nin webOS Smart TV modelleri tıpkı LG webOS Smart TV’lerde kullanılan arayüzle gelecek. Arayüzün yanı sıra sesli arama, yapay zeka ve kolay bağlantı özellikleri de geliyor. Ayrıca webOS TV mağazasına ve bu mağazadaki tüm uygulamalara erişim sağlanabilecek. EBA TV, Netflix YouTube, Prime Video, BluTV, Bein Connect, TV+, Vodafone TV, Tivibu Go, S Sport Plus, Spotify gibi öne çıkan uygulamaları yükleyebilirsiniz.

Sunny’nin web sitesinde webOS TV’li modeller için sayfa hazırlandı. webOS’lu modeller satışa hazır olduğunda bu sayfaya eklenecek: https://www.sunny.com.tr/urun-kategori/webos-tv

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22120 kez okundu.
24 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sunny, webos tv ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim