Anlık Bildirim

Güçlü bir iddiaya göre yıl sonunda PlayStation'dan büyük bir duyuru gelecek

AVA sahne adını kullanan İrlandalı şarkıcı Éabha McMahon'ın söylediğine göre kendisi bir PlayStation oyunu için müzik yapıyor ve oyunun duyurusu 2021 Aralık'ta yapılacak.

Yıl sonunda PlayStation büyük bir duyuru yapabilir Tam Boyutta Gör

Her nesil geçişinde olduğu gibi bu nesilde de oyunlar yerine oyun duyuruları görüyoruz. Ancak ne yazık ki Xbox tarafından birçok oyun görmemize rağmen, Sony'den bir duyuru görememiştik. Geçtiğimiz haftalarda ise Sony bir sunum ile oyuncuları mutlu etti. Ancak görünen o ki oyunları henüz bitmemiş.

Yıl Sonunda Büyük Bir Duyuru Geliyor

Şu anda sahne adı AVA olan İrlandalı şarkıcı Éabha McMahon, geçtiğimiz günlerde İrlanda radyo istasyonu WLR FM'in Lunchbox programına katıldı. Katıldığı programda PlayStation'ın bir oyunu için şarkı hazırladığını açıkladı. Söylediğine göre bu yeni oyun için yapılacak büyük duyuru Aralık 2021'de gelecek.

Büyük ihtimalle duyuruyu 9 Aralık'ta The Game Awards etkinliğinde göreceğiz. Oyunun ne olacağı ise gerçekten tamamen belirsiz. Ancak Éabha McMahon şarkıyı Michael McGlynn ile hazırladığını açıkladı. Michael McGlynn ise geçtiğimiz haftalarda Yasunori Mitsuda ile çalışırken görüntülendi. Bu da akla 1998'de yayınlanan Square Enix oyunu Xenogears'in yenisini getiriyor. Ancak bambaşka bir oyun da elbette olabilir. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15693 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
PlayStation, Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim