Anlık Bildirim

Final Fantasy yapımcısı 5G'nin oyuncuları konsollardan uzaklaştıracağını düşünüyor

Final Fantasy'nin yapımcısı Naoki Yoshida, 5G mobil ağlarının standart haline gelmesinin oyuncuları konsollardan uzaklaştıracağını düşünüyor.

Yoshida, 5G'nin oyuncuları konsoldan uzaklaştıracağını düşünüyor Tam Boyutta Gör

Teknoloji dünyasının son dönemdeki gündemlerinden biri de şüphesiz 5G teknolojisi diyebiliriz. 5G'nin yaygınlaşması ve standart haline gelmesi günümüz teknolojisinin gelecek hedeflerinden birisi. Elbette bu teknolojinin standart haline gelmesi birçok sektörde ufak veya büyük değişimlere yol açacaktır. Final Fantasy'nin yapımcısı Naoki Yoshida da bu şekilde düşünüyor.

Naoki Yoshida, 5G'nin Oyuncuları Konsoldan Uzaklaştıracağını Düşünüyor

Financial Times'ın yaptığı haberde Final Fantasy yapımcısı Naoki Yoshida, 5G hakkında bazı yorumlarda bulundu. Naoki Yoshida'nın söylediğine göre 5G, oyun sektöründe bir değişime yol açacak ve oyuncular konsollardan uzaklaşacak. Yakın bir dönemde olmasa da uzun vadede bu olayın gerçekleşeceğini düşünüyor.

Yoshida konu ile ilgili "5G global bir standart haline geldiğinde, görüntüleri herhangi bir cihaza aktarabileceğimiz bir zaman kesinlikle gelecek. Oyuncular bir donanıma veya TV'ye bağlı kalmadan herhangi bir cihazda yüksek kalite bir oyun deneyemini yaşayabilecekler. Kesinlikle bu yönde son hız ilerliyoruz ve Covid-19'un bunu yavaşlatacağını düşünmüyorum." dedi. 

Aslında birçok şirketin yavaş yavaş bu tarz sistemlere geçiş yaptığını görebiliyoruz. Özellikle konsol şirketleri de bu yönde hızla ilerliyor gibi duruyor şimdilik.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim