Anlık Bildirim

YouTube'a Twitch'tekine benzer iki yeni özellik geliyor

Oyun yayınları izleyenler için birincil paltform olan Twitch'in iki özelliği, YouTube'a geliyor: Gifted Memberships ve Canlı Yayın Yönlendirme.                             

YouTube'a Twitch'tekine benzer iki yeni özellik geliyor Tam Boyutta Gör

Günümüzde her ne kadar YouTube ve Facebook atılımlarda bulunsa da video oyun yayıncılığı için hala ana platform Twitch. Ancak özellikle YouTube son dönemde yaptığı yatırımlarla Twitch'e yaklaşıyor.

İki Yeni Özellik

YouTube'un son duyurusuna göre platformun canlı yayın tarafına iki yeni özellik eklenecek. Bunlar Gifted Memberships ve Canlı Yayın Yönlendirme. Gifted Memberships aslında YouTube'un şu anda sunduğu "Katıl" hizmetine yeni bir katman ekleyecek. Canlı sohbet ifadeleri ve özel rozetler gibi şeylere ekstra bir katman ekleyecek gibi duruyor.

Bir diğer özellik ise Canlı Yayın Yönlendirme. Bu özellik sayesinde de Twitch'te olduğu gibi bir yayıncı, başka bir yayıncının canlı yayınına doğrudan yönlendirme yapabilecek. Yani bu sayede yayıncılar, kendi yayınlarının sonunda başka yayıncılara destek vermek veya başka amaçlarla izleyicilerini yönlendirebilecek. Bu özelliklerin ne zaman hizmete sunulacağı ne yazık ki bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim