Anlık Bildirim

YouTube, Gmail ve diğer Google servisleri çöktü

Google'ın sunucularında dünya genelinde erişim problemi yaşanıyor. YouTube, Gmail, Hangouts gibi Google servislerini yaklaşık 1 saat boyunca erişim problemi yaşandı. Sorun düzeldi.

YouTube, Gmail ve diğer Google servisleri çöktü

Dünya genelinde Google sunucularına erişim problemi yaşandı. Saat 14.45 ile saat 15.40 arasında Google servislerine erişim sağlanamadı. Problem gideridli. Siteler normale döndü.

YouTube, Gmail, Drive, Fotoğraflar, Keep, Dökümanlar, Formlar ve Hangouts’un sitelerinde ve mobil uygulamalarında erişim sorunu yaşanmıştı. Ancak Google arama motorunda herhangi bir problem gözlemlenmedi. Google, yaşanan problem resmi bir açıklama yayınladı ve sorunu giderdi.

Downdetector verilerine göre Türkiye genelinde, Avrupa’nın tamamında, ABD’de, Güney Amerika’da, Avustralya’da ve Güney Asya ülkelerinde erişim problemi yaşandı.

YouTube, Gmail ve diğer Google servisleri çöktü Tam Boyutta Gör

Güncelleme 1: YouTube'un Twitter'daki resmi hesabı @TeamYoutube'dan yapılan açıklamada, "Şu anda pek çok kişinin YouTube'a erişim problemi yaşadığının farkındayız. Ekibimiz bu durumun farkında ve çözümünü araştırıyor. Daha fazla bilgi oldukça sizi buradan bilgilendireceğiz." sözlerine yer verildi.

Güncelleme 2:Saat 15.40 itibariyle erişim sorunu çözülmüş görünüyor. Şu anda YouTube, Gmail, Drive, Hangouts vb. Google servisleri problemsiz bir şekilde çalışıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Editörün Seçimi Yorum
2020 google i bile cokertti gider ayak...
Yorumu gör »
pyrotechnician
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8592 kez okundu.
45 kişi, toplam 46 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google çöktü mü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim