Anlık Bildirim

Apple CEO'su Tim Cook, peşine takılan Hintli adamdan şikayetçi oldu

Teknoloji devi Apple'ın CEO'su Tim Cook, bu arakar farklı bir haberle gündeme gelmiş durumda. Açıklanan bilgilere göre Cook, Hintli bir adam tarafından taciz ediliyor.

Apple CEO'su Tim Cook, peşine takılan Hintli adamdan şikayetçi oldu Tam Boyutta Gör

Rakesh Sharma adında bir Hintlinin, Apple CEO'su Tim Cook'u takip ettiği ve mülküne iki kez izinsiz girdiği belirtiliyor. Bu durumdan rahatsız olan Cook, Rocky takma adıyla bilinen Sharma hakkında suç duyurusunda bulundu.

Şampanya ve çiçekle duvara tırmandı

Raporlara göre, Rakesh "Rocky" Sharma adlı adam, bir şişe şampanya ve çiçek ile Tim Cook'un Palo Alto'daki evine girmeye çalışırken yakalandı. Bir süre sonra ise bu durumu takıntı haline getiren Rakesh Sharma, belli zamanlarda Cook'un özel mülküne tekrar girme teşebbüslerinde bulundu. Ayrıca bu Hintli adamın, Cook'un telefonuna tehdit ve taciz içerikli sesli mesajlar da bıraktığı belirtiliyor.

Apple CEO'su Tim Cook, peşine takılan Hintli adamdan şikayetçi oldu

Tuhaf olay bunlarla da son bulmuyor. Gelen bilgilere göre Sharma, kendi Twitter hesabından Cook'u etiketleyerek cinsel içerikli görüntüler yayınlamaya başladı. Amacının ne olduğu kestirilemeyen Hintli adama, Cook'un yanı sıra Apple güvenlik görevlisi William Burns ve diğer Apple çalışanlarına 200 metreden fazla yaklaşmama cezası verildi. Psikolojik sorunları olduğu düşünülen Rakesh Sharma'nın bu garip davranışları sürdürüp sürdürmeyeceği ise şimdilik muamma.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7632 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tim cook, Apple ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim