Anlık Bildirim

Uzay istasyonundan esinlenen Zenbook 14X Space Edition tanıtıldı

Uzaya dizüstü bilgisayar göndermesinin 25. yılını kutlayan Asus, CES 2022 fuarına özel bir model ile geldi. Zenbook 14X Space Edition modeli MIR uzay istasyonunu referans alıyor. 

Zenbook 14X Space Edition Tam Boyutta Gör

MIR uzay istasyonuna 25 yıl önce P6300 dizüstü modelini gönderen Asus bunun şerefine özel bir dizüstü modeli hazırladı. CES 2022 fuarında tanıtılan Zenbook 14X Space Edition yine MIR uzay istasyonundan ilham alıyor.  

Zenbook 14X Space Edition özellikleri neler?

Zenbook 14X Space Edition dizüstü modeli standart tasarım çizgilerinin dışına çıkmıyor ancak dış tasarım biraz farklı. 3.5 inçlik OLED ekran çeşitli bildirimleri ve bilgileri görmenizi sağlıyor. Arka kapak MIR uzay istasyonundan etkilenmiş ve Mors alfabesi ile Ad Astra Per Aspera yazısı işlenmiş. 

14 inçlik OLED ekran dokunmatik ve 2.8K çözünürlük barındırıyor. 90Hz tazeleme hızı bulunan ekran HDR500 sertifikasına sahip ve DCI-P3 renk gamının tamamını kapsıyor. Gövde titreşimlere karşı askeri standartlardan 4 kat daha dayanıklı. -24 ve 61 derece sıcaklıklar arasında çalışabiliyor. 

On ikinci nesil Intel Core i9 H serisi işlemcilerle desteklenen cihazda 32GB’a kadar DDR5 RAM ve PCIe 4.0 SSD seçenekleri mevcut. WiFi 6E bağlantı standardını kullanan dizüstü 63Whr batarya ile geliyor. Zenbook 14X Space Edition için henüz bir fiyat açıklanmadı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim