Anlık Bildirim

Asus’tan sürpriz: Zenbook 17 Fold katlanabilir tablet

Asus’un CES 2022 fuarındaki belki de en dikkat çekici tanıtımı Zenbook 17 Fold katlanabilir Windows tablet modeli oldu. Melez dizüstü kavramı artık yeni bir boyuta taşınıyor. 

Asus Zenbook 17 Fold Tam Boyutta Gör

CES 2022 fuarında belki de en fazla ürün tanıtan marka diyebileceğimiz Asus’un tanıtımları bitmiyor. Bugün Intel ile ortak yapılan lansmanda süpriz bir ürün vardı. Zenbook 17 Fold katlanabilir Windows tablet fuara damgasını vurdu. 

Asus Zenbook 17 Fold özellikleri neler?

Katlanabilir ekran konsepti en çok akıllı telefon dünyasında kullanılıyor ve artık kendisine bir yer buldu. Boyutlar nedeniyle biraz daha benimsenebilir tarzda olan katlanabilir ekranlar yavaş yavaş dizüstü segmentine de geliyor. 

Daha önce Lenovo gibi bazı markaların konsept katlanabilir veya iki ekranlı dizüstü modellerini görmüştük. Asus ise Zenbook çizgilerini kullanarak oluşturduğu göz kamaştırıcı Zenbook 17 Fold katlanabilir Windows tableti ile karşımızda. 

Zenbook 17 Fold tamamen katlanabilir tarzda tasarlanmış. 12.5 inçlik iki adet OLED ekran açıldığı zaman 17.3 inçlik tek bir ekran oluyor. Menteşeler 30 bin döngüye dayanıklı ve kıvrımları en iyi şekilde saklayabiliyor. 

Onikinci nesil Intel Core i7-12500U işlemcisinden gücünü alan model 75Wh bataryaya sahip. Thunderbolt 4 girişi yanında 5mp web kamera ve HD kızıl ötesi kamera bulunuyor. SmartAmp ile desteklenmiş Harman Kardon ses sistemi 3.5 kat daha iyi kaliteye ulaşıyor ve Dolby Atmos destekli. 

Açık halde iken 8.7mm kalınlığında olan cihazın bir de Bluetooth klavye aksesuarı mevcut. Geniş tuş aralığı olan bu klavye 12.5 inçlik alt ekrana tam olarak oturuyor. Dilerseniz ekran tam açık iken de kullanılabiliyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim