Anlık Bildirim

1 milyon dolar ödüllü Clash Royale ligi başlıyor

Clash Royale tutkunları için çok iddialı bir turnuva başlıyor. Clash Royale League turnuvası 1 milyon dolar ödül havuzuyla en önemli espor organizasyonlarından birisi olmaya aday.

Mobil dünyanın en çok gelir getiren oyunlardan birisi olan Clash Royale, dünya çapında profesyonel takımların da katılacağı 1 milyon dolar ödül havuzuna sahip yeni bir turnuva ligi başlatıyor.

Clash Royale League neler sunuyor?

Espor konusunda önemli adımlar atan Supercell geçtiğimiz yıl Crown Championship adında bir turnuva düzenlemiş ve 27 milyon kişi kıyasıya yarışmıştı. Sonrasında 16 kişi finale kalmış ve Aralık ayında görkemli bir final yapılmıştı.

Supercell bu yıl turnuvayı daha profesyonel hale getirdi. Clash Royale League adındaki turnuvaya bu yıl profesyonel espor ekipleri de katılıyor. Turnuva iki eleme turu ve sonrasında final turu ile sona erecek. Toplamda 27 milyon katılım sayısına ulaşıldı.

Supercell eleme turlarını farklı tarihlerde yapıyor. Çin’de elemeler 23 Mart tarihinde başladı ve 3 Haziran’a kadar sürecek. Asya’da ise elemeler 27 Nisan-14 Temmuz tarihlerinde yapılacak. Dİğer bölgelerde ise sonbaharda elemeler başlayacak.

Turnuvaya Cloud9, Team SoloMid, Immortals, NRG, Complexity, Team Dignitas ve Counter Logic Gaming gibi pek çok profesyonel takım katılıyor. Takımlar bölgelere göre ayrılıyor. Cloud9, Team SoloMid gibi 8 ekip Kuzey Amerika bölgesini oluşturacak.  EDG.M, GO, JDG takımları Çin için CJ OGN, Sandbox, Kingzone takımları da Asya bölgesi için yarışacak. FNATIC, Misfits ve Team Liquid gibi takımlar ise Avrupa tarafında.

Her bölgenin 4-12 arasında ekibi olacak ve ekipler 4-8 kişi arasında değişecek. Profesyonel ekiplerin mutlaka elemeleri geçen yarışmacılardan seçim yaparak finaldeki ekiplerine dahil etmesi gerekiyor. Kış ayında yapılacak olan finallerde toplamda 1 milyon dolarlık ödül dağıtılacak. Turnuva ayrıntılarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim