Anlık Bildirim

15 Temmuz darbe girişimi GTA V’e konu oldu

Türkiye tarihinde önemli bir dönüm noktası olarak geride kalan 15 Temmuz kanlı darbe girişiminden an be an yaşananları yeniden hatırlamak istiyorsanız, bu videoya göz atmalısınız.

15 Temmuz 2016 tarihinde yaşanan kanlı darbe girişimini halkımızın direnişiyle geride bırakırken, farklı kanallarda girişimin yeniden canlandırıldığını görüyoruz. Film ve dizi derken şimdi de GTA V oyununda 15 Temmuz kalkışması yeniden yaşandı.

GTA oyunlarına yaptığı modlar ve yamalarla tanıdığımız Sedat Bozkurt veya nam-ı diğer Zagor TV tarafından hazırlanan video, 15 Temmuz günü yaşananların an be an izleyiciye aktarılmasını amaçlıyor. Dakika dakika medyaya yansıyan olaylardan derlenen senaryo doğrultusunda, GTA V modlarından bir video oluşturulmuş.

Darbecilerin köprüyü kapatmasından halkın sokağa çıkmasına, Cumhurbaşkanının CNN Türk’e verdiği canlı açıklamaya, helikopterlerin halkımızı şehit etmesine kadar pek çok olay kronolojik olarak videoda yer almış. Tamamen modlara dayanan videonun sonunda, hangi modlardan faydalanıldığı da liste olarak yer alıyor. Videoyu aşağıda bulabilirsiniz.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7380 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta v, gta v 15 temmuz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim