Anlık Bildirim

179 TL değerindeki oyun Ubisoft Connect'te ücretsiz veriliyor

Ubisoft'un dün başlattığı yeni kampanyasında bugün yeni bir hediye bulunuyor. Bugünün hediyesi bir oyun içi eşya değil 179 TL değerinde olan Starlink: Battle for Atlas Digital Edition.

179 TL değerindeki oyun Ubisoft Connect'te ücretsiz veriliyor Tam Boyutta Gör

Assassin's Creed, Far Cry ve Watcch Dogs gibi serilerle tanınan yayıncı şirket Ubisoft, dün kendi platformu Ubisoft Connect üzerinden yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında verilecek günün hediyesi de belli oldu.

Dün Assassin's Creed Valhalla'nın oyun içi eşyası olan Seafarer Settlement Paketi ve Eivor için efsanevi Bayek kostümü hediye edilmişti.

Bugün ise geçtiğimiz yıl yayınlanan ve fiyatı normalde 179,00 TL olan Starlink: Battle for Atlas Digital Edition isimli oyun hediye ediliyor ve yalnızca PC platformu için. Oyunu buradaki sayfadan alabilirsiniz. Oyunu hesabııza ekleyebilmek için Ubisoft Connect hesabınızın olması gerek. Ubisoft Connect ise Steam veya Epic Games tarzında olan yalnızca Ubisoft oyunlarının bulunduğu bir platform. 

Ubisoft'un hediyeleri 18 Aralık'a kadar her gün devam edecek. Kayda değer indirimler çıktıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz. Bugün verilen oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını aşağıda bulabilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına da buradan ulaşabilirsiniz.

Tanıtım Yazısı

Kendilerini Atlas Yıldız Sistemini Grax ve Forgotten Legion'un baskısından kurtarmaya adamış bir grup yıldızlararası pilota komuta et.

Eksiksiz orijinal Starlink: Battle for Atlas™ Initiative ekibi ile macerana hemen başla.

KOCA BİR YILDIZ SİSTEMİNİ KEŞFET
Atlas yıldız sisteminin egzotik yabancı dünyaları arasında seyahat et ve her biri kendine özgü bir ekosistem ile vahşi yaşam barındıran 7 gezegeni keşfet.

YEPYENİ BİR OYUN DENEYİMİ
Pilotları, yıldız gemilerini ve silahları çeşitli şekillerde karıştırıp eşleştirerek hayallerinin gemisini yarat ve düşmanı yok etmek üzere özelleştir.

DERİN RPG MEKANİĞİ
RPG mekaniği ile yoğun bir oyun deneyimi yaşa, silahlarını ve gemilerini çeşitli modüllerle donat, pilot yeteneklerini aç ve başka fraksiyonlarla ittifaklar geliştir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22664 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ubisoft, Hediye Fikirleri & Önerileri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim