Anlık Bildirim

Yeni iPad Pro nasıl olacak?

Alanında rakipsiz olarak nitelendirilen iPad Pro modellerinin yenilenmiş versiyonlarına dair yeni bilgiler paylaşıldı. Öyle ki iPad serisinde de bir devir kapanıyor.
Eylül ayında düzenleyeceği etkinlikle ürün gamını güncelleyecek olan Apple, yeni nesil iPhone'larla birlikte 2018 model iPad Pro cihazlarını da görücüye çıkaracak. Peki ya yeni nesil iPad Pro'lar nasıl olacak?  

2018 iPad Pro'lar neler sunacak? 

Daha önce Face ID ile geleceği ortaya çıkan 2018 model iPad Pro'lara dair yeni bilgiler paylaşıldı. Tedarik zincirlerinden elde ettiği bilgileri aktaran Macotakara isimli internet sitesinin haberine göre; 10.5 inç ekranlı iPad Pro; 247,5 mm uzunluğunda 178,7 mm genişliğinde ve 6 mm kalınlığında olacakken, 12.9 inçlik model ise 280 x 215 x 6.4 mm ebatlarındaki bir kasa ile gelecek. 
Buna ek olarak çerçevelerin ciddi oranda tıraşlandığı belirtilen iPad Pro için çentikli ekran tasarımına ise sıcak bakılmıyor.  Ekran deneyimini artırabilmek adına Touch ID özellikli fiziksel Home butonuna yer vermeyecek olan Apple, erişilebilirlik için iPhone X'da olduğu gibi çizgi şeklinde sanal bir navigasyon barı kullanacak. Güvenlik tarafında ise Face ID özelliğine sahip TrueDepth kamera sistemine ev sahipliği yapacak yeni iPad Pro'da yüz tanıma seçeneği aktif olacak.
2018 iPad Pro hakkında yeni bilgiler
 
Macotakara'nın paylaştığı çizimler, iPad Pro modellerinde kablosuz klavye deneyimi sunabilmek için yerleştirilen Smart Connector'un yan çerçeveden alınıp arka panelde Lightining girişinin hemen üstüne yerleştirildiğini gösteriyor. Bunun yegane sebebi ise Face ID'nin yatay olarak yüzümüzü algılamaması. Dolayısıyla 2018 model iPad Pro'larda çok daha farklı bir Smart Keyboard deneyimi (iPad Pro'nun harici klavye aksesuarı) ile karşı karşıya kalabiliriz. Ayrıca arka panelde yer alan çift mikrofon sistemiyle birlikte Stereo mikrofon ve hoparlör deneyimi yaşatılacak iken, 3.5 mm kulaklık girişi ise tarih oluyor.
Son olarak 10.5 inç ekranlı iPad Pro (2. nesil) ve 12.9 inç ekranlı iPad Pro'da (3. nesil) mevcut iPhone modellerine güç veren A11 Bionic çipinin overclock edilmiş sürümü A11X yonga setini görmeyi beklediğimizi söyleyelim. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10728 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ipad pro, yeni ipad pro ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim