Anlık Bildirim

2020'nin en iyi oyunlarından Doom Eternal, 450 milyon dolardan fazla gelir elde etti

2020 yılının başlarında çıkan ve yıla damgasını vuran oyunlardan biri olan Doom Eternal'ın ilk dokuz ayında 450 milyon dolardan fazla gelir elde ettiği açıklandı.

2020'nin en iyi oyunlarından Doom Eternal, 450 milyon dolardan fazla gelir elde etti Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Bethesda Softworks'ün yaptığı, geliştiriciliğini ise id Software'in yaptığı 2020 yılının en iyi oyunlarından biri olarak görülen Doom serisinin son oyunu Doom Eternal'ın elde ettiği gelir açıklandı.

20 Mart 2020'de çıkışını yapan FPS türünün önemli serilerinden biri olan Doom'un yeni oyunu Doom Eternal'ın çıkışının üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmiş durumda. Eski id Software çalışanlarından birisi oyunun ilk 9 ayı içerisinde 450 milyon dolardan fazla gelir elde ettiğini LinkedIn hesabına yazmış. Kendisi bir süre sonra hesabını halka kapalı konuma getirmiş ancak ResetEra'dan bazı kullanıcılar ekran görüntüsü alabilmiş. Ekran görüntüsüne buradan bakabilirsiniz.

Resmi olarak açıklanmasa da Doom Eternal'ın 450 milyon dolar gibi bir gelir elde etmiş olması stüdyo adına güzel bir durum. 

Doom Eternal şu anda PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC ve Stadia için erişilebilir durumda. Ayrıca oyunun Xbox Game Pass kütüphanesinde bulunduğunu da hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7660 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
doom eternal, 450 milyon dolar ve
3 etiket daha doom gelir Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim