Anlık Bildirim

2021'in en popüler emojileri belli oldu: İşte ilk 10

Evrensel Kod Konsorsiyumu, 2021'de en çok kullanılan emojilerin bir listesini yayınladı. İlk 10'a giren emojilerin büyük bir çoğunluğu olumlu duyguları yansıtıyor.

2021'in en çok kullanılan emojileri belli oldu: İşte ilk 10 Tam Boyutta Gör

Evrensel Kod Konsorsiyumu (Unicode Consortium), 2021 yılının en popüler emojilerinin bir listesini yayınladı. İlginç olan şey ise ilk 10'un neredeyse 2019'dakiyle aynı olması. Hatırlayacağınız üzere geçen yıl pandemi nedeniyle en popüler emojilerle ilgili bir rapor yayınlanmamıştı.

Listenin ilk sırasında "sevinç gözyaşları" emojisi var. Bu yıl kullanılan tüm emojilerin %5'ini oluşturuyor. İkinci sırayı ise "kırmızı kalp" emojisi kapmış durumda. Üçüncülük koltuğunda "gülmekten yerde yuvarlanmak" emojisi yer alıyor. 2021 yılının en popüler emojilerinde ilk 10 şu şekilde:

2021'in en çok kullanılan emojileri belli oldu: İşte ilk 10 Tam Boyutta Gör

Ülke bayrakları en az kullanılan kategori

Evrensel Kod Konsorsiyumu'nun raporunda en popüler kategoriler gülen suratlar, eller, bitkiler ve duygular olarak sıralanıyor. Ülke bayrakları 258 ayrı seçenekle en geniş koleksiyon olmasına rağmen en az kullanılan kategori olması dikkat çeken detaylar arasında.

Covid-19 günlük hayatımızın bir parçası olmaya devam ederken, sağlıkla ilgili emojiler de çokça kullanılıyor. Yaşanılan tüm sıkıntılara rağmen insanların ağırlıklı olarak olumlu duyguları yansıtan emojileri kullandığını görmek güzel.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5523 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
emoji, s5 hf ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim