Anlık Bildirim

2022'de Türkiye'ye gelecek MG Marvel R'ın Avrupa fiyatı belli oldu

Tasarımı ve özelliklerinin yanı sıra üç elektrik motoruna sahip Performance versiyonuyla da dikkat çeken MG Marvel R elektrikli SUV Avrupa'da satışa sunuldu. Böylece aracın Avrupa fiyatı da belli oldu

2022'de Türkiye'ye gelecek MG Marvel R'ın Avrupa fiyatı açıklandı Tam Boyutta Gör

MG'nin yeni elektrikli SUV modeli Marvel R'ın 2022'e Türkiye'de satışa sunulacağını siz değerli okurlarımıza aktarmıştık. Ancak onun öncesinde, bugün MG tarafından düzenlenen etkinlikte yeni MG Marvel R Avrupa'da satışa sunuldu ve fiyatı açıklandı.

Marvel R fiyatı ve özellikleri

Yapılan açıklamaya göre, yeni MG Marvel R bu ayın sonunda Avrupa'daki MG showroom'larında yerini alacak. Comfort, Luxury ve Performance adı verilen üç farklı versiyona sahip olacak elektrikli SUV'un fiyatı ilk versiyon için 39.990 euro seviyesinden başlayacak. Bu fiyat Luxury versiyonu için 43.990 euroya, en güçlü versiyon olan Performance için 47.990 euro'ya yükselecek.

Elektrikli MG Marvel R'ın özelliklerine buradaki haberimizde detaylı bir şekilde değinmiştik. Hatırlanacak olursa, modelin arkadan itişli ve dört tekerlekten çekişli versiyonları mevcut. Comfort ve Luxury versiyonlarının her ikisi de arkadan itişli düzene sahip. Toplamda 180 beygir güç ve 410 Nm tork üreten iki elektrik motoruna sahip bu versiyonların sürüş menzili de WLTP'ye göre 402 kilometre.

2022'de Türkiye'ye gelecek MG Marvel R'ın Avrupa fiyatı açıklandı Tam Boyutta Gör

MG Marvel R'ın Performance versiyonunda ise ön aks üzerindeki bir elektrik motoru da düzene dahil oluyor. Böylece sürekli dört tekerlekten çekiş özelliğine kavuşan SUV, 288 beygir güç ve 665 Nm tork üretiyor. Ancak bu versiyonda menzil değeri 370 kilometreye düşüyor.

Tüm versiyonlarda 70 kWsa batarya paketi ve 3 fazlı 11 kW dahili AC şarj sistemi standart olarak sunuluyor. Batarya ayrıca 92 kW'a kadar DC hızlı şarj desteğine de sahip. Bu sayede 43 dakikada yüzde 5-80 arası dolum sağlamak mümkün.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim