Anlık Bildirim

Yeni Suzuki Baleno tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Yenilenen tasarımı ve teknolojileriyle tanıtılan 2022 Suzuki Baleno, tanıtıldığı pazar olan Hindistan'ın yanı sıra Afrika, Güney Amerika ve Orta Doğu pazarlarında da satılacak. 

2022 Suzuki Baleno tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Yenilenen Suzuki Baleno'nun tanıtımı Hindistan'da gerçekleştirildi. Kompakt modelde görsel ve teknolojik yenilikler mevcut. Öte yandan Baleno'nun hala 2015'te çıkan ve 2019'da yenilenen platformu kullandığı bildiriliyor.

2022 Suzuki Baleno, yenilenen ön tasarımıyla selefindeki kavisli hatlardan sıyrılmış ve biraz daha modern bir yüze kavuşmuş. Ön panjur genişlemiş ve uçlarının projektör tipi LED farların üzerine kadar uzaması sağlanmış. Tamponun kenarlarında ise krom süslemeler eşliğinde yuvarlak LED sis lambalarına yer verilmiş.

Profil tarafında yeni Baleno'nun silüeti değişmese de gövde parçalarının yenilendiğini görüyoruz. Kapıların alt bölümünde daha farklı bir tasarım söz konusu. Ayrıca omuz çizgisinin geriye doğru daha keskin olduğu göze çarpıyor. Aynı şekilde çamurluklardaki çizgiler de eskiye göre daha belirgin hale getirilmiş diyebiliriz.

Yaşam alanında da yenilikler mevcut. Tamamen değişen konsol kısmında Suzuki SmartPay Pro+ multimedya sisteminin kontrol edildiği 9 inç dokunmatik ekran bulunuyor. Sürücünün önündeki panel ise dijital değil. Kadranların arasında küçük bir bilgi ekranı yer alıyor. Bunun yanı sıra 360 derece kamera, renkli head-up display ve Arcamys imzalı Surround Sense ses sistemi de listede.

2022 Suzuki Baleno tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Direksiyon simidi ve otomatik klima kontrollerinin de yenilendiği 2022 Suzuki Baleno'da çift tonlu kabin tasarımı daha modern bir yaklaşım sunmuş. Güncellemelerle birlikte gelen yeni koltuk minderleri, havalandırma menfezleri ve USB girişleri de arka yolcular için işleri daha keyifli hale getirmiş. Güvenlik tarafında ise altı hava yastığı, yüksek hız uyarı sistemi ve yokuş kalkış desteği gibi özellikler mevcut. 

Yeni Baleno, 3990 mm uzunluğa, 1745 mm genişliğe, 1500 mm yüksekliğe ve 2520 mm aks messafesine sahip. Selefiyle aynı platformu kullanmasına rağmen yeni süspansiyon sistemi sayesinde daha iyi konfor ve yol tutuş sunduğu belirtiliyor. Ayrıca iyileştirilmiş yalıtım ve daha büyük fren diskleri de özellikler arasında.

Kaputun altında 1.2 litre atmosferik benzinli motor görev yapıyor. 90 PS güç ve 113 Nm tork üreten motor, 5 ileri manuel veya CVT'nin yerini alan 5 ileri AGS otomatik şanzımanla kombine edilebiliyor.

Yeni Baleno, Hindistan'ın yanı sıra Afrika, Güney Amerika ve Orta Doğu gibi farklı pazarlara da ithal edilecek. Yeniden Avrupa'ya gelmesiyse pek olası değil.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10209 kez okundu.
16 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
suzuki, baleno ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim