Anlık Bildirim

Yeni Honda HR-V'nin Türkiye fiyatları açıklandı

Yeni 2021 Honda HR-V, tepeden tırnağa yenilenen tasarımı ve gelişmiş teknolojileriyle Türkiye yollarına çıkıyor. 5 Mart itibariyle satışa çıkacak yeni Honda HR-V fiyatı ve özellikleri haberimizde:

Yeni Honda HR-V Türkiye'de: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Bir yıl önce yepyeni tasarım dili ve gelişmiş teknolojileriyle sahneye çıkan yeni nesil Honda HR-V, Türkiye yollarına çıkmak için gün sayıyor. 5 Mart'tan itibaren satışa sunulacağı belirtilen yeni HR-V fiyatı 650.000 TL'den başlıyor.

2021 Honda HR-V fiyat listesi

Model Donanım Fiyat
Yeni HR-V e: HEV Advance 650.000 TL
Yeni HR-V e: HEV Style 685.000 TL

2021 Honda HR-V özellikleriyle neler sunuyor?

Honda HR-V'de e: HEV adı verilen yenilikçi hibrit sistem bulunuyor. Söz konusu sistemde, 1.5 litre DOHC i-VTEC benzinli motor iki adet kompakt boyutlu ve güçlü elektromotor ile destekleniyor. Bu sayede toplamda 131 PS güç ve 4 bin 500 devir/dakikada 253 Nm tork üretiliyor. Spor, Normal ve Eko olmak üzere üç farklı sürüş modu bulunan yeni HR-V'de ayrıca daha güçlü rejenratif frenleme için 'B' modu da bulunuyor.

Yeni nesil Honda HR-V, Türkiye'de Advance ve Style olmak üzere iki farklı donanım seviyesiyle tercih edilebilecek. Söz konusu donanım seviyelerinde sunulacak özellikler detaylı olarak henüz açıklanmadı ancak coupe esintileri taşıyan crossover'ın iç mekanında 7 inç TFT dijital gösterge paneline ve 9 inçlik LCD dokunmatik multimedya ekranına yer verildiğini biliyoruz.

Yeni Honda HR-V Türkiye'de: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Tepki süresi iyileştirilen multimedya sisteminin kablosuz güncelleme, Apple CarPlay (kablosuz) ve Android Auto desteğine sahip olduğu açıklanmıştı. 2021 Honda HR-V'de ayrıca, gelişmiş HONDA SENSING güvenlik teknolojilerinin yanı sıra Akıllı Giriş, premium ses sistemi, elektrikli bagaj kapağı, koltuk ve direksiyon ısıtma gibi özellikler sunuluyor.

Son olarak, kompakt modelin selefine göre 10 mm artan yerden yüksekliği ve 20 mm alçalan tavan yüksekliğiyle dikkat çektiğini belirtelim. Tanıtım esnasında 18 inçlik jantların tüm versiyonlarda standart olduğu açıklanmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
47256 kez okundu.
48 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, özellikler ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim