
Olay buraya kadar normal görünse de Suzuki, Japonya'dan böylesine büyük bir talep beklemiyordu. Şirket hemen sipariş alımını durdurdu ve ne zaman yeniden açılacağına dair bir bilgi paylaşmadı. Üstelik nisan ayı için planlanan tüm tanıtım etkinlikleri de iptal edildi. Bunun sebebi ise Japonya'dan gelen talebin üretim kapasitesini aşmış olmasıydı.
Hindistan'da üretilen Jimny Nomade'ın üretim kapasitesi oldukça sınırlı ve Japonya dışında Güney Afrika ve Latin Amerika gibi pazarlara da ihraç edilecek. Bu nedenle Japonya için ayrılabilecek stok ayda sadece 1200 adet olarak açıklandı. Bu durum, beş kapılı model için teslimat sürelerinin 3,5 yıl gibi absürt sürelere uzaması anlamına geliyor. Siparişlerin durdurulmasının ardından Suzuki'den şöyle bir açıklama yapıldı:

Jimny Nomade, üç kapılı versiyona göre daha uzun aks mesafesi ve ekstra kapıları ile arazi yeteneklerinden ödün vermeden daha pratik bir kullanım sunuyor. Üç kapılı versiyona göre 340 mm (13,4 inç) daha uzun olmasına rağmen hala kompakt yapısını koruyarak model 3.890 mm uzunluğa sahip.
Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin:




arkadaşlar algı yaratmaya çalışan kamiller var yorumlarda sanki askeri gücü yokmuşta rte sayesinde olmuş gibi türkiyede yıllardır savunma sanayi güçlüydü sürekli gücüne güç kattı rtenin etkisi yok makarnacı tayfa bunuda kendileri yapmış gibi kabullenmeye başlamışlar dolar 38 lira euro 41-42 lira bunları asla söylemezler faiz almış başını gitmiş yarım kilo et kaç yüz lira olmuş asla söylemezler.
20 sene önce yerli ve milli tüfek bile üretemeyen ülkeden bugün dünyanın konuştuğu savunma sanayi projelerini gerçekleştiren ülkeye. Hamdolsun.
Arazide boyundan büyül işler yapıyor. Aracın izolasyonu iyileştirilse ve turbolansa mükemmel bir araç olur. |
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü GENEL İSTATİSTİKLER
177400 kez okundu.
14 kişi, toplam 19 yorum yazdı.
HABERİN ETİKETLERİ
suzuki, jimny ve