Anlık Bildirim

2022 Suzuki S-Cross tanıtıldı: Önümüzdeki yıl Türkiye'de olacak

Tasarım anlamında tepeden tırnağa yenilenen 2022 Suzuki S-Cross, şirketin Macaristan'daki fabrikasında üretilecek. İşte yeni S-Cross'un tasarımı ve özellikleri:  

2022 Suzuki S-Cross tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

B-SUV segmentinin biraz geride kalan üyelerinden biri olan Suzuki SX4 S-Cross tamamen yenilendi. Üçüncü nesline geçiş yapan model, model adındaki SX4 takısını da ardında bırakarak 2022 Suzuki S-Cross olarak çıkışını yaptı.

Yeni Suzuki S-Cross özellikleriyle neler sunuyor?

Tasarımı tamamen değişen 2022 Suzuki S-Cross; yükselen ön profili, parlak siyah ön panjuru, yeni LED aydınlatmaları ve daha kaslı görünen motor kaputuyla dikkat çekiyor. Çamurluk ve eteklerdeki siyah plastik parçaları daha da belirginleşen modelde, gri renkli ön-arka koruma plakalarıyla crossover karakterine vurgu yapılmış. Arka bölümde ise bagaj spoyleri ve selefindekilere göre daha büyük olan yeni stop lambaları göze çarpıyor.

2022 Suzuki S-Cross'un görüntüsü, selefine göre daha büyükmüş hissi yaratıyor. Ancak ölçülere bakıldığında boy, genişlik, yükseklik ve aks mesafesi değerlerinin değişmediğini görüyoruz. Buna rağmen Suzuki, daha konforlu bir yaşam alanının kullanıcıları beklediğinin altını çiziyor. Alt seviyelerdeki Motion donanım seviyesinde 7 inç multimedya ekranı, ısıtmalı koltuklar, çift bölgeli klima, LED aydınlatmalar ve anahtarsız giriş özellikleri mevcut.

2022 Suzuki S-Cross tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri Tam Boyutta Gör

Yenilenen crossover'ın Ultra isimli donanım seviyesinde ise Android Auto ve Apple CarPlay desteğine sahip 9 inç multimedya ekranı devreye giriyor. Bu donanım seviyesinde ayrıca uydu navigasyon, deri koltuklar ve panoramik cam tavan da mevcut. Bunun yanı sıra tüm modellerde trafik işareti algılama, adaptif hız sabitleyici ve kör nokta görüntüleme sistemi bulunuyor.

Kaputun altında hafif hibrit teknolojisine sahip 1.4 litre benzinli ünite görev yapıyor. 127 beygir güç ve 235 Nm tork üreten motor, yeni S-Cross'un 0-100 km/s hızlanmasını 9.5 saniyede tamamlamasını sağlıyor. 6 ileri manuel veya 6 ileri otomatik şanzımanla kombine edilebilen modelde Allgrip dört tekerlekten çekiş opsiyonu da bulunuyor.

Yeni 2022 Suzuki S-Cross, şirketin Macaristan'daki fabrikasında üretilecek ve 2022 yılında Türkiye'de satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17030 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, suzuki ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim