Anlık Bildirim

720 km menzilli dev elektrikli motosiklet, otomobilleri aratmıyor

Taylandlı üretici Smartech Motor'un elektrikli motosiklet markası Felo, elektrikli tur motosikleti Felo TOOZ'u sergiledi. Dev boyuttaki motosiklet, tek şarjla 720 km yol gidebiliyor.
720 km menzilli dev elektrikli motosiklet, otomobilleri aratmıyor Tam Boyutta Gör
Taylandlı üretici Smartech Motor'un elektrikli motosiklet markası Felo, elektrikli tur motosikleti Felo TOOZ'u Bangkok Uluslararası Motor Fuarı'nda sergiledi.

Otomobilleri aratmıyor

Devasa boyutlara sahip motosiklet, 200km/h son hızı ve 720 km menziliyle otomobilleri aratmıyor. Bu rakamlar, Felo TOOZ'u piyasadaki en büyük ve en uzun menzilli motosikletlerden biri yapıyor.

12 inç boyutunda büyük ekrana ve 6 kanallı surround ses sistemine sahip motosiklet, 360 derecelik görüş kamerasını da barındırıyor. Motosikletin bir diğer ilginç özelliği yan kısıma takılabilen 8 litrelik soğutma bölmesi.

720 km menzilli dev elektrikli motosiklet, otomobilleri aratmıyor Tam Boyutta Gör
TOOZ, tıpkı otomobiller gibi Type 2 şarj standardına da destek sunuyor ve 20 dakikada %20'den %80'e şarj olabiliyor. V2L (Vehicle to Load) özelliğine de sahip olan TOOZ, bu sayede ev elektriğini besleyebiliyor. Motorsikletin batarya kapasitesi hakkında ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

Smartech, yeni elektrikli motosiklet markaları FELO ve RAPID ile sıfırdan başlayan ve Tayland elektrikli araç sektörünün yıldızlarından biri. Çok gelişmiş motosiklet sektörüne sahip olan Tayland'ta Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki, BMW, Triumph ve Ducati gibi dünya markaları üretim yapıyor. Felo TOOZ'da bu büyük pazarda kendine yer edinmeye çalışacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim