Anlık Bildirim

BioShock, Civilization, Mafia ve daha fazlasının yayıncısı 2K bu ay yeni bir oyun duyuracak

Geçtiğimiz saatlerde son mali çeyreğe dair istatistiklerini açıklayan Take-Two başkanı Karl Slatoff, bu ayın son günlerinde 2K'in yeni bir oyun duyurulacağını söyledi.

2K bu ay yeni bir oyun duyurusu yapacak

NBA 2K, BioShock, Civilization, Mafia, XCOM ve daha birçok oyunun yayıncılığını yapan 2K, Rockstar Games ve birkaç stüdyo gibi Take Two'ya bağlı. Geçtiğimz saatlerde de Take-Two'nun son çeyreğe dair verileri paylaşıldı. Bunun dışında Take-Two başkanı Karl Slatoff, bir müjde verdi.

Bu ay Sonunda Yeni 2K Oyunu Duyuruluyor

2022'nin ilk mali çeyreği için düzenlenen toplantı esnasında Take-Two başkanı Karl Slatoff "Bu ayın ilerleyen günlerinde 2K, 2022 mali yılında yayınlanmasını beklediğimiz bir oyun duyuracak." açıklamasında bulundu. Oyunun ne olduğu hakkında ne yazık ki bir ipucu vermedi ancak yeni bir seri olduğunu belirtti.

Oyun büyük ihtimalle bu ayın sonunda düzenlenecek olan Gamescom 2021'de duyurulacak. Gamescom 2021, 25 Ağustos'ta başlayacak ve 27 Ağustos'ta bitecek. Oyunun ne olabileceği ile ilgili elbette birçok teori var ancak geçtiğimiz aylarda söylentisi ortaya çıkan XCOM benzeri Avengers oyunu olma ihtimali bir hayli yüksek diyebiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim