Anlık Bildirim

3M, LCD ekranlar için optik parmak izi tanıma teknolojisini tanıttı

ABD merkezli 3M şirketi, LCD ekranlar için geliştirdiği optik parmak izi tanıma teknolojisini duyurdu. Bu teknoloji ucuz telefonlara ekrana gömülü parmak izi tarayıcısını getirecek.

3M, LCD ekranlar için optik parmak izi tanıma teknolojisini tanıttı Tam Boyutta Gör

3M, LCD ekranlı akıllı telefonların, daha pahalı OLED ekran cihazlarında sıklıkla kullanılan parmak izi tanıma özelliğine sahip olmasını sağlayan yeni bir teknoloji geliştirdi.

Kızılötesi İletim Sistemi

Yeni 3M Kızılötesi İletim Sistemi (NITS), parmak izi tanıma optik sensörünün LCD ekranın arkasına yerleştirilmesini sağlamak için gelişmiş, ultra ince 3M optik ekran filmi kullanıyor. Daha önceki filmler optik sensörün parmak izinizi görmesini engelliyordu. Ancak yeni filmler kızılötesi olarak şeffafken, görünür spektrumdaki ışığın yüzde 97'sini engelliyor ve kızılötesi optik sensörün parmak izinizi okumasına izin veriyor.

3M, LCD ekranlar için optik parmak izi tanıma teknolojisini tanıttı Tam Boyutta Gör

3M'nin geliştirdiği bu yeni parmak izi tanıma teknolojisi akıllı telefonlardatabletlerde, dizüstü bilgisayarlarda ve diğer LCD cihazlarda kullanılabilecek ve ekrana gömülü parmak izi okuyucularını daha ucuz cihazlara getirecek. Şirket ürünün ne zaman ticari olarak piyasaya sürüleceği konusunda ise bilgi vermedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim