Anlık Bildirim

%50 indirimli Apple Müzik üyeliğinde kapsam genişliyor

Apple’ın %50 indirimle sunduğu Apple Music Öğrenci Programı için kapsam genişliyor. 25 yeni ülkede daha öğrencilere %50 indirimli üyelik imkanı tanınacak. Türkiye ise listede yok.

%50 indirimli Apple Müzik üyeliğinde kapsam genişliyor Tam Boyutta Gör

Üniversite ve lise öğrencilerine yaklaşık %50 indirimle Apple Music üyeliği sunan programın kapsamı genişletiliyor. Daha önce sadece Avustralya, Danimarka, Almanya, İrlanda, Yeni Zelanda, İngiltere ve ABD sınırları içinde öğrenim gören öğrencilere açılan program, 25 yeni ülke ile kapsamını genişletti.

Yayınlanan yeni listede Avusturya, Belçika, Brezilya, Kanada, Fransa, Hindistan, Endonezya, İtalya, Japonya, İspanya, Güney Afrika, Birleşik Arap Emirlikleri gibi dünyanın bir çok farklı yerinden bölgeler bulunurken Türkiye ise bu açılışta yer almayan ülkeler arasında yer aldı ne yazık ki.

%50 indirimli Apple Müzik üyeliğinde kapsam genişliyor
 

Ülkemizde bireysel üyelik kapsamında bir aylık üyelik 9,99TL’den satılıyor. Altı kişiye kadar aile üyeliği ise 14,99TL. Öğrenci indirimi olsaydı muhtemelen bireysel abonelik aylık yaklaşık 5TL gibi bir rakama alınabilecekti. Öğrenci aboneliği maksimum 48 ay boyunca indirimli olarak kullanılabiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim