Anlık Bildirim

Samsung orta seviye için yeni bir ISOCELL sensör tanıtacak

Samsung bir sonraki gün orta seviyeye yönelik maliyeti düşük bir ISOCELL sensör tanıtmaya hazırlanıyor. Kaynaklar 50MP yeni bir sensör beklentisi içerisinde.

50MP ISOCELL sensör mü geliyor? Tam Boyutta Gör

Mobil sensör segmentinde Sony’nin ardından ikinci sırada olan Samsung, sensörlerin yoğun bir şekilde kullanıldığı alt seviyeleri desteklemeye devam ediyor. Hafta içerisinde yeni bir tanıtım yapılacak. 

Herkes için ISOCELL

Samsung yeni lansmanında Herkes için ISOCELL sloganını kullanmış. Bilindiği üzere amiral gemisi telefonlarda 108MP çözünürlüğünde farklı ISOCELL HM sensör versiyonlarının kullanıldığını görüyoruz. 100MP üzerinde Sony’nin bir hamlesi bulunmuyor. Yine 50MP çözünürlüğünde bir amiral gemisi sensör daha mevcut. 

Üst seviye ve orta üst seviye telefonlarda 64MP Samsung sensörü yaygın olarak kullanılıyor. Bununla birlikte ilginin en fazla olduğu orta seviye ve orta alt seviye telefonlarda düşük maliyetli 48MP sensörü sıkça karşımıza çıkıyor. 

Kaynaklar Samsung’un alt seviyede kullanılmak üzere 50MP çözünürlüğünde düşük maliyetli bir ISOCELL sensör geliştirdiğini düşünüyor zira slogan da bunu destekler mahiyette. Yani 48MP yerine artık bu telefonlarda 50MP tanımı bolca kullanılacak. 10 Haziran itibariyle yeni orta seviye telefon sensörünü görmüş olacağız. 



 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim