Anlık Bildirim

6 nm Rembrandt APU’ları DDR5-5200 MHz bellek destekleyebilir

Kırmızı ekibin yol haritası netleşmeye devam ediyor. Görünüşe göre yeni soketle gelecek APU’lar bellek frekansı ve bağlantı imkanları konusunda başarılı olacak.

6 nm Rembrandt APU’ları DDR5-5200 MHz bellek destekleyebilir Tam Boyutta Gör

AMD’nin yol haritasının şimdiye kadar paylaşılan sınırlı kısmından bazı APU ve işlemcilerin  kod adlarını ve çıkış yıllarını öğrenmiştik. Şimdi de yeni APU’lara dair önemli detaylar gün yüzüne çıktı.

Rembrandt

Rembrandt adını taşıyacak 6 nm APU’lar mevcut Renoir APU’larını takip edecek ve 5000G olarak lanse edilecek Cezanne APU’larını takip edecek yongalar olacak.

Bilindiği üzere AMD Zen 3 mimarili Vermeer işlemcileriyle Cezanne APU’larını 5000 serisi olarak duyurması bekleniyor. Burada AMD’nin sonraki adım olarak 5 nm’ye işaret etmesi nedeniyle 6 nm bilgisine temkinli yaklaşılması gerektiğini belirtelim.

AM5 soket APU

2022 yılında bizlerle olması beklenen Rembrandt APU’ları aynı zamanda AM5 soketle gelecek ilk APU ailesi olma özelliğini de taşıyor. 5200 MHz DDR5 bellek destekleyecek yongalarda 20 PCIe 4.0 kanalı ise bir hayli iddialı duruyor.

6 nm Rembrandt APU’ları DDR5-5200 MHz bellek destekleyebilir Tam Boyutta Gör

Son olarak 2 USB 4.0(40 Gbps) portlarıyla güncel bağlantı arayüzü de sunacak yongalara eşlik edecek Ryzen işlemcileri ise Warhol’u takip edecek Rapheal işlemcileri olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim