Anlık Bildirim

6 Stadia çalışanı Google'dan ayrılıp PS5'e özel oyun geliştiren bir stüdyoya katıldı

Altı Stadia çalışanı Google'dan ayrılıp geçtiğimiz aylarda duyurulan Assassin's Creed yapımcısı Jade Raymond'ın başında olduğu Haven Entertainment Studios'a katıldı.

6 Stadia çalışanı Google'dan ayrılıp PS5'e özel oyun geliştiren bir stüdyoya katıldı Tam Boyutta Gör

Google'ın bulut tabanlı oyun servisi Stadia'da ayrılıklar devam ediyor. Bu sefer de altı farklı çalışan Google'dan ayrılarak yeni kurulan bir stüdyoya geçiş yaptı.

Geçtiğimiz aylarda sizlere de aktardığımız gibi daha önce Assassin's Creed'in yaratılmasına öncülük eden, Watch Dogs ve Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist gibi oyunlarında üzerinde çalışan Jade Reymond, Haven Entertainment Studios isimli bir oyun stüdyosu kurmuştu.

Geçtiğimiz saatlerde yapılan açıklamaya göre ise altı farklı Stadia çalışanı, Google'dan ayrılarak Jade Reymond'ın Haven Entertainment Studios'a katıldı. Katılan isimler arasında Sébastien Puel gibi önemli isimler bulunuyor.

Haven Entertainment Studios'un şu anda PlayStation 5 için özel bir oyun geliştirdiği biliniyor ancak proje ile ilgili neredeyse hiçbir detay bilinmiyor. Oyunun yeni bir IP olduğu ve geliştirme sürecinin çok başında olduğu biliniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim