Anlık Bildirim

Epic Games, özel oyunlar için şu ana kadar 1 milyar dolardan fazla harcadı

Epic Games ile Apple arasındaki dava sebebiyle yeni belgeler çıkmaya devam ediyor. Bu sefer de Epic Games'in özel oyunlar için toplamda ne kadar harcadığı açıklandı.

Epic Games, özel oyunlar için şu ana kadar 1 milyar dolardan fazla harcadı Tam Boyutta Gör

PC oyunculuğunda yıllar sonra Steam'in rakibi olmayı başarabilen tek platform bildiğiniz gibi Epic Games. Bunu başarabilmek için haftalık ücretsiz oyunlar vermesinin yanı sıra, bazı oyunları belirli bir süreliğine PC'de kendi platformuna özel hale getirdi. Geçtiğimiz saatlerde de Epic Games ile Apple arasındaki davada Epic'in bu özel oyunlar için ne kadar harcadığı açıklandı.

Ortaya çıkan belgelere göre Epic Games 2019'dan bu yana bu özel oyunlar için 1 milyar dolar para harcadı. Epic Games'in 2019 yılında 56 farklı özel oyun anlaşması vardı ve bunlar için 542 milyon dolar harcadı. 2020 yılında ise 45 özel oyun için anlaşıldı ve bunlar için 444 milyon dolar harcandı. Son olarak 2019 yılında, 2021 yılında çıkacak olan 4 farklı özel oyun için daha anlaşıldı ve bunlara da 52 milyon dolar ödedi. 2021 yılındaki özel oyun sayısı daha da artacaktır.

Diğer bir belgeye göre ise Dead Island 2 ve Saints Row'un yeni oyunu bu özel anlaşmaların bir parçası. Epic Games'in Borderlands 3'ün özel olması için 115 milyon dolar ödediği geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Epic Games'in ücretsiz oyunlara ödedği ücret birçok insana düşük gelmişti ancak özel oyun için harcanan ücretler bir hayli yüksek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim