Anlık Bildirim

85.000 parçadan oluşan 'LEGO Apple Park' detaylarıyla hayranlık uyandırıyor

Spencer Rezkalla, 85.000 Lego parçası kullanarak inanılmaz derecede detaylı bir Apple Park inşa etti. İşte Apple’ın uzay gemisi şeklindeki yeni kampüsünün Lego modeli.
Apple’ın uzay gemisi şeklindeki yeni kampüsü mimarisiyle büyük beğeni toplamıştı. ABD merkezli teknoloji devinin Apple Park isimli genel merkezi tamı tamına 85.000 parça Lego kullanılarak yeniden inşa edilidi. Büyük emek verildiği her halinden belli olan çalışma hayranlık uyandırıyor.
Tamamlanması iki yıldan fazla süren Lego Apple Park'ın tasarımcısı Spencer Rezkalla (Spencer_R), projenin kusursuz olması için saatlerce kampüsün drone ile çekilmiş görüntülerini incelediğini söylüyor. Tam olarak 2.07 metre uzunluğunda ve 1.37 metre genişliğinde olan Lego Apple Park'ın ağırlığı ise 35 kilogram.

İnanılmaz derecede detay var

Yapı inanılmaz derecede detaylı. Büyük dairesel binanın dışında cam duvarlı Steve Jobs Theater, çalışanlar için ayrılmış park yerleri, ziyaretçi merkezi ve hatta küçük basketbol sahası ve tenis kortları bile var.
Ayrıca bol bol da ağaç kullanılmış. Spencer toplam 1.646 adet ağaç kullandığını ve hepsini tek tek doğru yerlere yerleştirdiğini söylüyor. Aşağıdaki galeri aracılığı ile büyük emek harcandığı her yerinden belli olan Lego Apple Park'ı görebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim