Anlık Bildirim

90 Milyon Dogecoin (DOGE) transferi gerçekleştirildi

Dogecoin balinaları harekete geçti. 90 milyon adet (15,5 milyon dolar değerinde) Dogecoin transferi gerçekleşti.                                                 

90 Milyon Dogecoin (DOGE) transferi gerçekleştirildi Tam Boyutta Gör

DogeWhaleAlert tarafından elde edilen verilere göre; anonim balinalar tarafından 90 milyon Dogecoin (DOGE) transferi gerçekleştirildi. Bu da yaklaşık 15,5 milyon dolarlık bir işlem anlamına geliyor.

DogeWhaleAlert Twitter hesabından elde edilen bilgilere göre, son 24 saat içinde balinalar, 90 milyon Dogecoin’i (DOGE) transfer etti. Balinalar, toplamda 15,5 milyon dolardan fazla Dogecoin taşıyan toplamda 14 büyük işlem gerçekleştirdi.

Yapılan transferlerin en büyüğünde 15,49 milyon DOGE transferi yapıldı. Bunun da yaklaşık 2,6 milyon dolara denk geldiğini belirtelim. Diğer transferler ise 1 milyon, 5 milyon ve 8 milyon DOGE olacak şekilde sıralandı.

15.49 milyonluk DOGE transferin 103 DOGE civarında bir işlem ücreti ödendi. Bunun da yaklaşık 18 dolar olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca en düşük işlem ücreti ise 0,014 DOGE (0,002 dolar) olarak kaydedildi. Diğer işlem ücretleri ise 1,5 doları geçmedi.

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre; Dogecoin 0,1727 dolardan işlem görüyor. Dogecoin 2 Ocak günü 0,176 dolara kadar çıkmayı başardı. Ancak uzun süre orada kalmadı ve bugün erken saatlerde 0,1715 dolara düştü.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim