Anlık Bildirim

AMD Radeon R9 Fury X kartındaki rahatsız edici pompa gürültüsü gideriliyor

AMD'nin ilk parti Radeon R9 Fury X ekran kartı oyuncuların bilgisayarlarını süslemeye başlarken, kart ile ilgili gündeme gelen bir problem kullanıcıları tedirgin etmişti. Pompadan gelen rahatsız edici ses ile ilgili AMD gerekli adımları atıyor. 

AMD yaptığı açıklamada gürültünün ilk üretim örneklerinde pompadan kaynaklandığını ve üretici ortaklarla birlikte pompanın akustik profilini iyileştirmek için çalıştıklarını duyurdu. AMD yeni üretim kartlarda bileşelere bir yama uyguladıklarını ve sorunu ortadan kaldırdıklarını sözlerine ekledi. 

Bazı kullanıcılar Newegg üzerinden satın aldıkları Sapphire Radeon R9 Fury X kartının değiştirildiğini ve yeni kartta pompa tasarımının biraz değişmiş olduğunu rapor ediyor. Ön paneli çıkararak görülebilen bu tasarımda krom CoolerMaster logosu biraz daha büyütülmüş.

Yeni tasarımda pompa gürültüsünün giderildiği belirtiliyor ancak eski tasarımla satılan her eski kart yenisi ile değiştirilecek mi veya ilk üretim kartların sahipleri nasıl bir yol izleyecek önümüzdeki dönemde netleşmesi bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim