Anlık Bildirim

AR ve VR destekli balık tutma oyunu Fishing Strike yayında!

Artırılmış gerçeklik (AR) ve sanal gerçeklik (VR) destekli Fishing Strike artık ülkemiz için de indirilebilir. Sanal gerçeklik ve artırılmış gerçekliği bir arada sunan oyunu mutlaka denemelisiniz.
Dünyada bir çok ülke için indirilebilir olan Fishing Strike'ı artık siz de akıllı telefonunuza indirip oynayabilirsiniz. Hem artırılmış gerçeklik hem de sanal gerçekliği tek bir oyunda birleştiren Netmarble Games Corp, dünyayı kasıp kavuran mobil balıkçılık oyununu bir çok ülke için kullanıma açtığını duyurdu. 
Fishing Strike mobil oyunu; Kanada, Danimarka, Singapur ve Malezya ile birlikte Türkiye için de indirilebilir durumda. Oyunu bilmeyenler için biraz bilgilendirme yapalım. Fishing Strike artırılmış gerçeklik ve sanal gerçekliği bir arada bulunduran tek balıkçılık oyunu. Balık tutmayı seven, bu spora karşı sempati duyan kişilerin mutlaka denemesi gereken bir oyun.
Oyunda dünyanın her tarafında ki balıkçılık alanlarına seyahatlerde bulunarak balık tutmayı hedefliyorsunuz. Birbirinden farklı balık ekipmanları ile stratejinizi belirleyip, yakalamayı hedeflediğiniz balıklarla adeta savaş içerisine giriyorsunuz. Fishing Strike fazlasıyla dinamik bir oyun. Diğer balıkçılık oyunları gibi oltayı denize sallayıp beklemiyorsunuz. Sürekli seyahat halinde ve farklı balık cinsleri peşinde koşuyorsunuz.
Oyun içerisinde 5 türde 500 farklı balık, 30 tane kadar avcı karakteri ve keşfedilmeyi bekleyen 6 bölge mevcut.  Oyunun artırılmış gerçeklik detaylarına gelirsek. Tuttuğunuz balığın kendi akvaryumunuzda nasıl durduğunu görebilir veya akvaryumunuz yoksa dahi sanal bir akvaryum oluşturup, tuttuğunuz balıklarla odanızda nasıl dururdu görebiliyorsunuz.
Tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
Fishing Strike hem iOS hem de Android ekosistemine haiz akıllı telefonlarda oyananabilir. Telefonunuzun uygulama marketinden oyunu ücretsiz bir şekilde indirebilirsiniz. Haydi rast gele :) 
iOS için buradan
Android için buradan 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim