Anlık Bildirim

"AT&T operatörü üst seviye bir Galaxy cihazını test ediyor"

'AT&T operatörü üst seviye bir Galaxy cihazını test ediyor'

2013 yılını geride bırakmaya hazırlandığımız bugünlerde gelecek yılın ilk amiral gemi akıllı telefonları ile ilgili iddialar da yoğunlaşmaya başladı. Samsung'un Galaxy S serisine ekleyeceği son amiral gemi konusunda sık sık yeni iddialar gündeme geliyor.

Evleaks tarafından sızdırılan yeni bilgilere göre ABD'li AT&T operatörü SM-G900A kod adlı bir Galaxy akıllı telefonunu test ediyor. Model ile ilgili tek bilgi ise yüksek çözünürlüklü bir ekrana sahip olduğu.

Daha önce de SM-G900S ve SM-G900F kod adını taşıyan iki versiyon farklı benchmark sitelerinde ve log kayıtlarında ortaya çıktığı için cihazın Galaxy S5 olduğuna kesin gözüyle bakılıyor. Farklı operatörler için şu an 3 versiyon mevcut.

Test aşamasında olduğu için Galaxy S5'in ne zaman piyasaya çıkacağı konusunda tahminde bulunmak güçleşiyor. Galaxy S4'ün beklentilerin altında kalan satış rakamı nedeniyle Ocak-Şubat ayında Galaxy S5 modelinin lanse edileceği iddia edilirken, bazı kaynaklar da Mart-Nisan ayını bulabileceğini belirtiyor.

Galaxy S5 modeli ile ilgili donanım özellikleri henüz bilinmiyor ancak Samsung'un Ar-Ge yol haritasına bakıldığında 5.2 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte ekran, metal gövde alaşımı, 64-bit Exynos yongaseti veya Snapdragon 800 yongaseti, 3GB RAM, 16MP çözünürlükte kamera, Android 4.4 KitKat işletim sistemi şeklinde olabileceği tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
965 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim